probaj tools}options}downloads}show download manager when a download begins
Ovako, neki dan sam si skinuo Trillian na PC. Među inim programima, morao je instalirati i nekekav Media player.
Sad, ne bih imao niš protiv da mi se nije dogodilo da kad hoću downloadati neki isječak na komp, on otvara baš taj Media player, i tako mi ne ostane taj isječak u Downloadsima nego ga mogu pogledati samo tada i više ne.
Danas sam deinstalirao taj Player, ali prilikom downloada kompjutor opet pokreće taj program!
Mislio sam ga stresti o pod!!! Što moram učiniti da mi komp otvara ponovno Firefox downloads box, a ne taj stupidni Media Player?![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
probaj tools}options}downloads}show download manager when a download begins
Izvorno postao madDogg
ili ako to ne upali stisni odmah ispod toga gumbić View & Edit actions, nađi formate s kojima ti je asociran taj media player i editiraj ih ili izbriši unose.
A da jednostavno deinstaliraš taj player malo temeljitije?![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
koji trilian si stavio?
imam v3 basic i nije ništa instaliravao (samo pita za QT codec za video razgovor...)
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Sori, nije Media Player nego Quick time player. Nemam pojma za verziju Triliana, nema ih u popisu programa-ikonu Quick playera mi je izbrisao s desktopa ali izgleda da ga još ima instaliranog.Izvorno postao V3rt!g(o)
U Mobisu!
pa qt će ti ostati kao dio firefoxa, ali probaj ovo kaj sam ti napisao jer bi ti onda svaki put kad neš ideš skidat trebao izbaciti upit što hoćeš s tim fajlom napraviti...
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
kao sto je rekao view & edit actions i pronadjes koji file otvara quick time i stavis da se spremi na komp
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
Evo, kolega Zerobravo mi je pomogao via ICQ.
Maknuo sam skroz taj QuickPlayer, imao sam ga još u Toolsima odn CP.
Sad opet skida u Download inbox.
Hvala svima na pomoći!![]()
U Mobisu!
nekako te vidim kroz par dana kako plačeš da ti se ne pokazuje quicktime sadržaj u stranicama![]()
al ajde, ako ti radi onda job well done![]()
Ne kužim?
Inlight me!
U Mobisu!
želi ti reći da ćeš možda danas, sutra otvorit neku stranicu koja mora podržavat quick time player, no u tom pogledu, firefox će te upozorit da nemaš tog plugina, i ti ćeš taj problem riješit samo jednim klikom na "Install missing plugin".... a ne imat beskoristan player. jel tako ćelex?Izvorno postao Mobyy
Uf, ali su kompjutorski OS-ovi komplicirani!![]()
Ma ne znam kako mi je šljakao prije nego sam instalirao Quick, a to je bilo prije dva tjedna, mislim. Nisam prije imao QP (prije Trilliana).
U Mobisu!
Damn right beoyatch!Izvorno postao zerobravo
Al evo opet velim, ak ti radi ova mesarska metoda onda sve supersamo mi nije jasno zašto nisi probao ovo što smo ti ja i frušante napisali...
Badava sam tipkovnicu trošijo![]()
hehehe
all for science![]()
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
Bookmarks