canon pixma ip 4200
imam ga i koristim ga za izradu fotografija, isprintavanje texta....
ma printer je milina
oko 700kn dode
Imao sam canon i455 pa mi je jučer crko. Koji mi printer preporučujete do 800kn dvoumim se između nekog canonovog ink-jet ili samsungovog laser. Što vi mislite? Ima li netko samsung ml-1610 pa da mi nešto kaže o njemu???
Hvala!
http://www.tutoriali.biz![]()
canon pixma ip 4200
imam ga i koristim ga za izradu fotografija, isprintavanje texta....
ma printer je milina
oko 700kn dode
Napisi za sta ti najvise treba printer?Definitivno odabir neka bude Epson ili Canon zbog jeftinih zamjenskih tinti.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
ja ti imam canon pixma ip4200 i sve najbolje o njemu!!!boja koju sam dobila uz njega mi je full dugo trajala...tek sam ju nedavno mjenjala...ne znam koliko tocno je proslo odkad sam ga kupila ali ti mogu reci da je fakat dugo trajala...a printala sam hrpu slika i tekstova i nikad nijedne greske...
jednostavan je,jeftin,zamjenska tinta je jeftina (40kn) i super...ja ti ga svakako preporucam..
ne znam sto tebi treba,ali ja sam stvarno prezadovoljna...![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Imam printer canon 4200 i tražim za njega zamjenske tinte. U trgovini su mi rekli da za taj model ne postoji zamjenska tinta pa molim forumaše za pomoć. Inače printer je dobar, tinte dugo traju. Prije sam imao ip3000 i isto je dobar, i još uvijek radi. Molim za pomoć za te tinte, ja sam inace blento iz Pule.
pitaj tutleka vidis da ima isti printerIzvorno postao sado
![]()
kupio je vec tinteculi smo se mi na PM a i postavio je pitanje u drugoj temi
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks