Na meniju za:
-podesenja nema ni jedne ikone.
-galvni izbornik nema im
-uredski alati ni jedna
-itd...
Na meniju za:
-podesenja nema ni jedne ikone.
-galvni izbornik nema im
-uredski alati ni jedna
-itd...
Ok, sa menu editorom se mogu davati funkcije svakoj pojedinačnoj tipki, a kao šlag na tortu možeš sam kreirati koje ikone će ti u glavnom meniu biti i njihov redoslijed. Probaj sa njim pa javi
Oprostite. Malo sam nejasan.
Skinul sam menu editor i to sve sljaka bez problema. Sve tipke su odkljucane i svi precaci rade bez problema.
A sto se tice ikona, obrisal sam "moto" skin i nestale su mi ikone u svim izbornicima osim u glavnom koji je prikazan kao ikone a ne kao lista. Nedostaje samo ikona za "IM" (iako neznam sto ce mi IM u glavnom meniju)
Nakon toga sam skinul s neta skin "Moto", ponovo ga instaliral, al ikoni i dalje nema...
moram se jos malo poigrati s menu editirom da ga skuzim.
Naravno, ak bude kakvih problema, zna se di trazit pomoc.
Hvala za sad!
Gle, skin "Moto" je glavni skin. Njega obrišeš i u g...nima si - sretan da ti se mob pali (bez flashanja, naravno). Uglavnom, ostali skinovi su u većini "light" što znači da nemaju sve ikone nego samo one koje su drugačije. A one koje su iste vuku iz tog Moto skina. Zato je on jako bitan. I ako neki skin ne radi, mob se uvijek vrati na Moto. A ako ga obrišeš... Kužiš?
Sad, da li ćeš uspjeti to vratiti, nisam ziher. Bar ne bez flashanja. Ugl, ja bih probao vratiti na mob taj Moto skin, vratiti mma fileove i sve ostalo iz backupa. I nadati se da se sve bude vratilo u normalu. Ako da, onda vratiš moddani mma i sve 5. Ako ne, bojim se da nemaš puno opcija...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Hvala vam na pomoci. Evo, sad radi ko svicarski sat!
Sad pak imam drugih problema, al o tome u drugom threadu ak ne nadjem na forumu.
![]()
Bookmarks