-Koji model mobitela omas!
Ovako stoje stvari:
Nije mi vrag dal mira i moral sam odkljucati desnu soft tipku da maknem onaj pretrzivac. Naso na netu kak se to napravi i zaista, tipka je odkljucana.
Ni ima onaj ali... dad su mi na smart tipki snimke govora i nemogu to odkljucati. Svaki put ponovim onaj postupak odkljucavanja tipki preko tekst editora u mma_ucp i mma_dcp, no svaki put kad restartam moba, tipka je ponovo zakljucana.Naravno, da to nabi bilo sve, pomijesani mi je i sav glavni izbornik i precaci na tipkama nakon svakog restartanja.
Al nije ni to sve! jos sam obrisao skin Moto da malo oslobodim prostora, i vidi cudo! Ode i sistemske ikone!![]()
![]()
![]()
HELP!
Jel ima koja dobra dusa?
Zadnji uredio Nixa : 17-09-2006 u 13:08
-Koji model mobitela omas!
..e550....
Upotrijebi program p2k menu editor sa namještanje funkcija tipki. imaš ga na blue devilovoj stranici.
Sad skin Moto ti ja mogu uploadat negdje ako ti baš treba
Bum probal s menu editorom. Skinul sam skin. Al ne sljaka...
Kako ti ne šljaka, pojasni malo, i koje sistemske ikone su ti nestale?
Skinove znaš postavljat, pretpostavljam...?
Na meniju za:
-podesenja nema ni jedne ikone.
-galvni izbornik nema im
-uredski alati ni jedna
-itd...
Ok, sa menu editorom se mogu davati funkcije svakoj pojedinačnoj tipki, a kao šlag na tortu možeš sam kreirati koje ikone će ti u glavnom meniu biti i njihov redoslijed. Probaj sa njim pa javi
Oprostite. Malo sam nejasan.
Skinul sam menu editor i to sve sljaka bez problema. Sve tipke su odkljucane i svi precaci rade bez problema.
A sto se tice ikona, obrisal sam "moto" skin i nestale su mi ikone u svim izbornicima osim u glavnom koji je prikazan kao ikone a ne kao lista. Nedostaje samo ikona za "IM" (iako neznam sto ce mi IM u glavnom meniju)
Nakon toga sam skinul s neta skin "Moto", ponovo ga instaliral, al ikoni i dalje nema...
moram se jos malo poigrati s menu editirom da ga skuzim.
Naravno, ak bude kakvih problema, zna se di trazit pomoc.
Hvala za sad!
Gle, skin "Moto" je glavni skin. Njega obrišeš i u g...nima si - sretan da ti se mob pali (bez flashanja, naravno). Uglavnom, ostali skinovi su u većini "light" što znači da nemaju sve ikone nego samo one koje su drugačije. A one koje su iste vuku iz tog Moto skina. Zato je on jako bitan. I ako neki skin ne radi, mob se uvijek vrati na Moto. A ako ga obrišeš... Kužiš?
Sad, da li ćeš uspjeti to vratiti, nisam ziher. Bar ne bez flashanja. Ugl, ja bih probao vratiti na mob taj Moto skin, vratiti mma fileove i sve ostalo iz backupa. I nadati se da se sve bude vratilo u normalu. Ako da, onda vratiš moddani mma i sve 5. Ako ne, bojim se da nemaš puno opcija...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Hvala vam na pomoci. Evo, sad radi ko svicarski sat!
Sad pak imam drugih problema, al o tome u drugom threadu ak ne nadjem na forumu.
![]()
Bookmarks