pozdrav...

obzirom na stanje blagog zagušenja u kafiću zbog (srećom) nešto naglijeg rasta broja aktivnih forumaša imam jedan prijedlog... riječ je o mnoštvu tooootalno offtopic rasprava koje meni idu na živce, a dobio sam primjedbe i sa strane da stvaraju preveliko zagušenje i drugima idu na živce. naravno, opet se nekim drugima takav način rasprave sviđa....

stoga - predlažem otvaranje chataonice unutar kafića da uvedemo reda - tamo nek se otvore teme za chatanje, a u kafiću ćemo uvesti reda da se ne ide offtopic više od kulturne razine razgovora koji može imati svoj razvoj u stranu od zadane teme, ali ne chat i blebetanje bezveze. znači, umjereni offtopic DA, skretanje s teme ako se tema razvija u nekom drugom pravcu DA, ali chat i totalni offtopic, odnosno ubijanje smjera rasprave u kafiću NE - to bih ja iz kafića brisao i dao chataonicu za to.

eto, prijedlog je podforum CHATAONICA u kafiću. molim da javite što mislite + predložite moderatora (jedan ili dvojica/dvije/dvoje), trenutno bez diskusije o moderatorima. diskusiju želim o prijedlogu otvaranja, i želim prijedloge za moderatora. kasnije ćemo diskutirati o moderatoru/ima.

iako sam chataonicu zamislio kao totalni free offtopic i chat, moderatore bih postavio ako izbije totalna svađa koja nije u duhu ovog foruma da se to može riješiti (ono, klasika... vrijeđanja, nacionalistički ispadi i sve ostalo što smo imali i potrudili se da riješimo do sada na forumu). uz to, mislio sam postaviti nekog mlađeg koji bi taj forum održavao u mladenačkom duhu jer smo očito WB i ja malo prestari za takve rasprave pa ponekad obrišemo/zaključamo i slično što se nekima ne sviđa.

izvolite....