hm
kakav error??
de probaj srcreen poslat
Ovako, flashao sam mob s Yuetom 1.6(jedno 100 puta, ali to nije važno). Imam Vodafone backup koji "radi". Imao sam problema i critical error 84 dok sam flashao s Flash&Backup 3. Nakon toga(kada sam skužio da mi MFF instalira samo na C), flashao sam s MFFom i CG1 išao je bez problema. Flex također i sve ostalo. Kada je sve flashao, radio je još nešta(valjda provjeravao) i javio se neki error. Mob radi normalno, možda malo sporije. Sada šta je taj error. Želio bi napraviti neki MP za V360v ali s orginalnim Vodafone flashom, da ljudi mogu zadržati garanciju(ako ga budem mogao uploadati). Zna li netko, ili da opet flasham mob s Vodafone pa da uslika, pa da uploadam. Već sam dušu iz telefona izflashao
![]()
hm
kakav error??
de probaj srcreen poslat
Dobro, napraviti ću. A sjetio sam se još nečega. Javi error kada provjerava CG0. Mi može tko reći šta je taj CG, jer ja za to nikada nisam čuo.
EDIT:
Nemam vam šta uslikati. Samo kaže flash FAILD!!!!!! Na mobu još dobre pola minute piše SW Upgrade, dok se mob ne upali. Ovako sve izgleda OK. Probati ću još jednom s F&B3 flashati. Ako mislite da je nepotrebno javite. I provjeri CG0 100%. Ima netko nešto za pomoći. Budem još javio moje rezultate.
Zadnji uredio DragonSoul : 17-09-2006 u 12:56 Razlog: Nešta se dogodilo
Poluditi ću s tim Vodafone softom. Promjenim DRM slike(točnije, Java screen pri ulaženju u java) i ne mogu to flashati. ALI ISTI VRAG. Neće. RDL sig error. Mi može itko pomoći? Ako ovako nastavi ništa od mog monstera.
To se i meni događao i uvijek sa FlashBackupom. Uvijek ista poruka "Critical Error 84". Ako ti to ide na živce flashaj mobitel sa RSD Liteom.
Je, dosadio mi jeMoram opet downloadati, jer ne mogu otvoriti CD s RDSom. A, kako da uklonim tu RSA zaštitu sa moba? Mislim, kad već idem sve, onda i to.
Bookmarks