odnesi u servis nek ti ljudi otkljucaju phone KAKO BOG ZAPOVJEDA i vise neces morati kucati te "gluposti" ....
1. Turn off your phone, put in a SIM of a provider that it is not locked to, and turn it back on.
2. At the wrong card message, type *#9998*3323#. A message will pop up telling you to press exit, so hit the right softkey. Choose number 7 (or 8 or 9 work, I think). Your phone will reboot and your SIM will work.
3. Type *0141# and then hit call. This will give you a message saying your phone is personalized.
4. Power down your phone and insert a SIM card other than the one that is in it. Power back up your phone.
5. At the SIM code prompt type 00000000, that is 8 zeroes.
Your phone should now be unlocked
Zasto kad to sve napravim moram stavit drugu karticu unutra?? Sta nemogu npr: 'mob mi je kodiran za vip. nabavim tele2 sim i ocu je koristit na svom mobu. umetnem je unutra unesem *#9998*3323# izaberem 7....i onda mi pise da umetnem neku drugu karticu!' ZASTO? dali je moguce da to izvedem samo sa jednom karticom?
odnesi u servis nek ti ljudi otkljucaju phone KAKO BOG ZAPOVJEDA i vise neces morati kucati te "gluposti" ....
Ma radi on meni kako treba nego ga zelim otkodirat za sve kartice jer imam i tele2 karticu (u mobu mi je vip)
Problem Rijesen!!
Nisam imo karticu za koju mi mob nije odkodiran pa nisam mogo isprobat....uglavnom:
1)ubacis karticu za koju zelis odkodirat mob
2)izbaci ti poruku 'kriva sim kartica'...uneses *#9998*3323#
3)izaberes 6-malloc fail
4)mob se resetira...pise ti da pricekas...pricekas par sec i viola!
Netreba ono posle nista upisivat! samo ovo sta sam napiso!
\.·'¯\.·'¯\.·'¯\.·'¯\.·'& #175;\.·'¯\.·'¯\.·'¯\.·'¯\ .·'¯\.·'¯\.·'¯\.·'¯\
Cincilinci, čupala Mare panji!
Skuzajte sto dizem staru temu. Ja imam samsung sgh x680v lokan na vip. Kad ubacim t-mobile karticu uvik mi trazi pin, ja unesem pin od kartice i onda mi napise neispravna kartica. Kad idem unit ovaj kod x#999..... na zadnju znamenku mi izbaci samo sos pozivi (#) kao da nisam ni unosia. Zasto? Jel ko zna kako mogu ga otkljucat?
nemaju svi mobovi isti kod.A naravno da ti izbaci kriva karta jel je lokan.Ak se nekuzis dobro odnesi unlockerima i nema sikiracije i problema.
imam samsung u 900 i zaboravio sam šifru na (moje datoteke)kako ja sad mogu provaliti tu šifru i da je promjenim??ako zna tko pomozite molim vas!!!!HITNO
imam samsung u 900 i zaboravio sam šifru na (moje datoteke)kako ja sad mogu provaliti tu šifru i da je promjenim??ako zna tko pomozite molim vas!!!!HITNO
i ja imam isti mobitel i isti problem. kako da to riješim???
Bookmarks