Da. El 71 ima jako kavlitetan "mehanizam", i isprobo sam ih u par t-mob dućna, i nisam primjetio da se imalo klimaju... Svaka čast Benq-Siemens-u...![]()
Da. El 71 ima jako kavlitetan "mehanizam", i isprobo sam ih u par t-mob dućna, i nisam primjetio da se imalo klimaju... Svaka čast Benq-Siemens-u...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Al opet, bez obzira na kvalitetan mehanizam ja bih npr. odabrao 6280. Ipak je to nokia.Izvorno postao Ico86
![]()
nodobro.. to stoji.... i ja bi rađe odabrao Nokiu... ne samo jer je to nokia, već ima veći ekran, bolju kameru i čini mi se brži soft...Izvorno postao SEGA
![]()
Ali pošto je prvobitno pitanje glasilo:moj odgovor se ne mijenja: s obzirom na to što mob nudi, klimanje je zanemarivo...Izvorno postao makiprodol
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ma to da za nokiu sam rekao zbor jednog razloga, a to je THRUST. Nekako sam siguran da to sto se taj mehanizam klima ne znaci da ce se taj mobitel raspasti, stovise siguran sam da je jako pouzdan.Izvorno postao Ico86
Hvala ljudi, odlučio sam ga uzeti, sutra idem po njega, i ako se zaklima malo, ipak je to stroj, preboljet ću.........
![]()
Dobar izbor![]()
PREDATOR
Moja nokia se uopće na klima. Čak je i prečvrsta kod otvaranja. A to da misliš da će se raspasti dok vibrira nije istina...
Bookmarks