Da... klimava je... ali s obzirom na to što mob pruža, može se prebolit, i lako ćeš se naviknut, pa ti neće smetat previše...
Da... klimava je... ali s obzirom na to što mob pruža, može se prebolit, i lako ćeš se naviknut, pa ti neće smetat previše...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Uopce nije full klimava nego samo kad je zatvoren dolnji dio se malo klima al to mora bit tako radi kliznog mehanizma. nemoze bit full cvrsto jer mora bit malo lufta da bi mogo klizit!! Un svakom slucaju mob je za 10 po svemu. ima sve sta mob moze imat....osim TV...i ako vec mislis kupit imas na mom postu sve za njegaos programa,igrica i thema!
kak ja namjeravam nabavit 6270 pa pitam jel i ona ima takvih problema?
uopce nije tako klimava.imam je dva mjeseca i ok je.slicno se klimaju i samsunzi.![]()
imao sam ja,i sta da ti kazem...ako cuvas mob nece se jako rasklimati,moja je samo malo imala "lufta"Izvorno postao tomy81
ne da mi se baš dati tu lovu za klimavi mobitel........![]()
Svaki, ama baš svaki klizni mob koji sam držao u ruci ima malo lufta... ne postoji mob koji se nebi bar malo klimao lijevo-desno... To možeš zaboravit kod kliznih mobitela...
Ako ne želiš da ti mob ima imalo lufta onda si uzmi "klasični" candbar mob... čak zaobiđi i preklopne mobitele jer i oni imaju malo lufta...![]()
Ali bez obzira na taj "luft", ja bi kupio 6280, jer je mob vrhunski, i ima stvarno dobar soft...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ne znam baš... Stari mi ima 6270, skoro uopće se ne klima. Neusporedivo sa 6280.Izvorno postao Ico86
Testis unnus, testis nullus!
Isprobavajući izložene klizne modele stekao sam dojam da se BS el71 najviše približio nekom idealnom osjećaju kompaktnosti.Izvorno postao Ico86
Bookmarks