meni se cini da se ovdje vise nista ne moze pitati u vezi moderatora...
Naravno; svaki konstruktivni prijedlog padne u vodu, ne?Plutokracija na djelu.
Nego ovako, nema veze, sve 5. Ima uvrijeđenih topicom (koji NIJE TREBAO biti zamišljen kao prigovor, nego kao šala).
Obiectio gratia obiectionis![]()
Šljaka, zanima me - čime se ti inače baviš u životu?![]()
Pozdrav i vidimo se za 14 dana. A možda i duže nakon ovog "prigovora" - nebi me čudilo![]()
meni se cini da se ovdje vise nista ne moze pitati u vezi moderatora...
mozes ovdjeIzvorno postao prpic
http://cafe.mobil.hr/forumdisplay.php?f=71
Pa zasto ne bi mogli,pa zar je problem staviti post na pravo mjesto![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
ja sam bio nesto pitao, i to se odmah zatvorilo...
Al necu sada ovdje o tome...
A čuj nije na meni da branim ili osuđujem nekoga,ali mislim da si ipak "prečero".
Bilo je o tome pisanja jučer ili neki dan ,ne znam točno,i moglo se dobro shvatiti da toj raspravi nije mjesto u Chataonici.
I sam sam skoro "naje..",jednom,GOG me upozorio a mogao mi je bez beda dati ban od deset dana.Tako da nije baš sve CRNO kako pričaš.
Nemoj se ljutiti radi ovoga šta sam napisao ali to je samo MOJE mišljenje
I feel the need -the need for speed!!!!!
Da se odmah razumijemo, da je post bio na pravom mjestu nebi se ništa dogodilo.
I nije se nitko našao uvrijeđen, nego postoje pravila kojih se treba držati. Ja sam prestar da bi me takve stvari vrijeđale, ali pravila se držim. A tamo piše da je o radu moderatora zabranjeno raspravljati bilo gdje drugdje osim u "Obavijestima". Znači ne stoji tvrdnja da nema demokracije, ali stoji tvrdnja i stajat će da nema anarhije i neće je ni biti.
Da li je zamišljeno kao šala ili ne, ne znam. Nije bilo pisano u tom tonu. Da je prvi prekršaj, dobio bi za opomenu tri dana i ništa više. A ovo je ::wrangleru:: drugi teži prekršaj u nekih mjesec dana.
No, da ne bi sve bilo tako crno, a s obzirom da nije imao loše namjere ovog puta ću žalbu uvažiti. I da nebi bilo da ne primamo kritike i savjete, može se slobodno otvoriti takva tema tamo gdje joj je mjesto.
Kaznu ću ovog puta, ali izuzetno ovog puta smanjiti na 3 dana, s tim da će za eventualni slijedeći prekšaj automatski biti uračunata 2 tjedna + kazna za počinjeni prekršaj.
Shvatite, svi koji nisu, da na ovom forumu postoje čvrsta pravila i da nema nikakve veze što negdje drugdje ta pravila nisu takva. Ako se ponekad i popusti, to je izuzetak, a ne pravilo. I nemojte se vaditi na to da je netko nekom nešto oprostio jer nije morao.
Skoro sam zaboravio.
@ledeni, koliko znam, baviš se građevinarstvom, pa mi samo reci koliku bi kaznu platio da se ne držiš propisa.
Rasprava o ovom je gotova. Žalbu je riješena.
I da ban se po novom diže 19-09-2006, ~20:00
Zadnji uredio Sljaka : 16-09-2006 u 20:46
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
na krivom mjestu.. o radu moderatora u m#f#o, a ne u forumu 'moderatori'. forum 'moderatori' služi samo za izbor moderatora. ostalo ide u mobil # forum # obavijestiIzvorno postao prpic
Bookmarks