....ma samo ima mpx kameru bio bi slavniji od 6680
....ma samo ima mpx kameru bio bi slavniji od 6680
Da si malo pogledao po profilima vidio bi da još uvijek ima onih koji ga koriste,
Znam zato, ali me i zanimaju mišljenja o pitanjima koja sam postavio!Izvorno postao Sljaka
ja sam ga izbacio iz upotrebe,opcenito mi se symbian prestao svidjat i presao sam na Pocket PC.Moje najvece zamjerke kod tog telefona su sto ima jako malo svoje memorije i jako los display koji nema podesavanja jakosti svetla,vec samo kontrasta.Inace da ima display kao njoka 6600 i onoliko memorije ne bih se bunio.Ali inace uredjaj je odlican!![]()
Bilo koji Symbian model, pa tako i SX1 može uvijek biti koristan bez obzira na svoju starost. Jedino ako si ga nabavio zbog šminke onda ne. Bez obzira na VGA kameru mob koji može raditi sa doc, xls, zip, rar, pdf ( da nabrojim samo neke) datotekama uvijek je u pravim rukama dobro došao.
Naravno da postoje i noviji i bolji modeli Symbiana, ali oni i koštaju. Za nekih 500-1000 kn kupiti mob koji može raditi više stvari nego svojedobno vrlo popularno računalo Commodore C64 i razmišljati da li je još uvijek koristan. Da li je uopće potrebno?
Da, imaš pravo, ja SX1 uopce ne koristim zbog šminke i njegove kamere, već zbog MMC kartica (najbolji omjer MB/kn), rasprostranjenosti Symbian aplikacija i cijene u odnosu na druge uređaje iste klase... Dobro, tu su i njegovi problemi kao što je mala interna memorija, ali opet se dosta nedostataka može popravit patchevima i aplikacijama!Izvorno postao Sljaka
![]()
I meni se isto sviđa,al neznam gdje bi ha mogao kupiti.(i jeftino proći)lol
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
Do 1000 kuna za SX1, (po mom mišljenju) ćeš jeftino proći!Izvorno postao Ro@m
sd kartice imaju najbolji omjer mb/knIzvorno postao fantun28
a do 1000kn se može več nabavit i 6630,tako da je on zasigurno bolji izbor,dok je sx1 vs 6600 stvar osobnih zahtjeva.
I ja sam jedan od korisnika SX1.
Nekako mi je prirastao k srcu
Uz sve mane jos ga volim![]()
Radio i kvalitetna reprodukcija zvuka je veliki plus.
--
. [Lejzermaster]
Bookmarks