Ma zar on ima WLAN?
Mislim da ti taj stalak neće oštetiti bateriju, jer koliko god da se baterija puni, njoj to ne može škoditi. Nakon veoma dužeg vremena (god.-dvije), moglo bi doći do laganog pada jačine baterije.
Ma zar on ima WLAN?
Mislim da ti taj stalak neće oštetiti bateriju, jer koliko god da se baterija puni, njoj to ne može škoditi. Nakon veoma dužeg vremena (god.-dvije), moglo bi doći do laganog pada jačine baterije.
SKR. je SKR. za SKR.
Kakvih godinu-dvije! LOLIzvorno postao djomla
Kod Symbiana se osjeti gubitak kapaciteta već nakon pola godine.
Uzmi za primjer da je totalni vijek baterije npr 600 punjenja nako čega baterija ispušta dušu, a ti batku puniš svaki dan ili svaki drugi...![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Uh, tu si u pravu. Jer njemu će tih 600 punjenja biti jako brzo istrošeno, ako bude punio često, tj. držao telefona na postolju.Izvorno postao Mobyy
Ali mislim da mu to neće biti problem ako je telefon pod garancijom, pa besplatno zamjeni bateriju nakon pola godine, pa pred sami istek garancije![]()
SKR. je SKR. za SKR.
to se zbilja moze?Izvorno postao djomla
Da, koliko i na novom autu promijeniti gume pred kraj 1-god. jamstva!Izvorno postao gotham_child
![]()
Mobis se nije brigao o bateriji da je taman mob jučer kupljen kod njih, ako je baterija neispravna, oni za to ne odgovaraju (pogledajte Jamstvo).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
tak nes sam i ja mislio, predobro bi bilo da se moze samo tako mijenjati..Izvorno postao Mobyy
ne bi ni punil bateriju (zakej radit rachun za struju), jednostavno bi svaki dan doshao po novu![]()
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
Bookmarks