nema opciju stalnog alarma(ali ima program za to)+aj ti meni reci koji mob alarma?bez da sluške utakneš-koje kao antena služe...
meni največa zamjerka tom mobu je ekran,tj. rezolucija,moglo je to biti puno bolje,ovako je to samo još jedan uređaj n serije koji naravno nije dovršen...
wlan fino radi,ali opet šteta zbog ekrana,mogo je biti puno veći gušt,zvučnik i nije tako glasa,6270 i 6233 ga sam tak uništavaju,kamera-samo solidna!kvaliteta jučišta, kako to i biva kod n serije je katasrofalna,prvo šta će ti se oguliti je onaj dio koji čuva tipkovnicu,i to je neizbježno vjeruj mi,više sam primjeaka imao i svi su tako na kraju završili!ima li ovaj mob prednosti kakve?pa ima,osim šta je velik i debeltu je naravno hard,koji je opet po meni beskoristan,jer radije kupiš neki dr kvalitetni mob i pukneš karticu od 2gig ak ti je toliko do memorije stalo!po meni još jedan promašen uređaj,da se razumijemo,uređaj je mrak,odličan štoviše,ali za te novce nikako,ni pod razno,ništa nije na nivou za tu lovu osim memorije...
![]()

tu je naravno hard,koji je opet po meni beskoristan,jer radije kupiš neki dr kvalitetni mob i pukneš karticu od 2gig ak ti je toliko do memorije stalo!po meni još jedan promašen uređaj,da se razumijemo,uređaj je mrak,odličan štoviše,ali za te novce nikako,ni pod razno,ništa nije na nivou za tu lovu osim memorije...
Odgovori uz citat

Bookmarks