zaboravio sam reći da je klizni mehanizam prilično "tvrd", odnosno teško se otvara, a zadnji poklopac se klima. milimetar, ali to me živcira
zaboravio sam reći da je klizni mehanizam prilično "tvrd", odnosno teško se otvara, a zadnji poklopac se klima. milimetar, ali to me živcira
I'M SUPERMAN!
nema opciju stalnog alarma(ali ima program za to)+aj ti meni reci koji mob alarma?bez da sluške utakneš-koje kao antena služe...
meni največa zamjerka tom mobu je ekran,tj. rezolucija,moglo je to biti puno bolje,ovako je to samo još jedan uređaj n serije koji naravno nije dovršen...
wlan fino radi,ali opet šteta zbog ekrana,mogo je biti puno veći gušt,zvučnik i nije tako glasa,6270 i 6233 ga sam tak uništavaju,kamera-samo solidna!kvaliteta jučišta, kako to i biva kod n serije je katasrofalna,prvo šta će ti se oguliti je onaj dio koji čuva tipkovnicu,i to je neizbježno vjeruj mi,više sam primjeaka imao i svi su tako na kraju završili!ima li ovaj mob prednosti kakve?pa ima,osim šta je velik i debeltu je naravno hard,koji je opet po meni beskoristan,jer radije kupiš neki dr kvalitetni mob i pukneš karticu od 2gig ak ti je toliko do memorije stalo!po meni još jedan promašen uređaj,da se razumijemo,uređaj je mrak,odličan štoviše,ali za te novce nikako,ni pod razno,ništa nije na nivou za tu lovu osim memorije...
![]()
niti jedan mobitel koji ima opciju radija, Radio mu ne radi bez slušalica jer služe kao antena (ko što Smog reče)...Izvorno postao david_ri
možeš na dotsisu naći dosta programa... ima dosta zgodnih što se tiče alarma...ali nisam našao opciju stalnog alarma, što znači da moram svaki dan ponovo stavljat mob da me budi...
To ti je: Pritisni Za Razgovor iliti na engleskom Push To Talk (PTT), pričalo se već o tom PTT-u na forumu... uglavnom, neradi ti to kod nas...Pitanje: Što je PZR?
Review je OK, vidim da si se potrudio, ali je to još uvijek pomalo šturo... Al pošto se tek upoznaješ sa symbom...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Evo, da se i ja malo uključim (nadam se da se kolega neća naljutiti);
Nedavno sam burazu nabavio dotičnu N91, i moram priznati da sam prilično razočaran.Prije svega, ekran je katastrofalan. Čak mi se čini da je i lošiji od ekrana na N70, koji bi, po tehničkim specifikacijama trebali biti isti. Totalni je promašaj šti nisu stavili bar 320*240, ako ne vč 416*352. Buraz kaže da ima i problem sa HDDom, npr, u memory details mu piše da je zauzeto 500MB, a onda te pjesme ne prikaže u galeriji. Nije to neki jaki problem (nakon minutu je sve po starom), al zna naživcirat.
Testis unnus, testis nullus!
Ma zar on ima WLAN?
Mislim da ti taj stalak neće oštetiti bateriju, jer koliko god da se baterija puni, njoj to ne može škoditi. Nakon veoma dužeg vremena (god.-dvije), moglo bi doći do laganog pada jačine baterije.
SKR. je SKR. za SKR.
Kakvih godinu-dvije! LOLIzvorno postao djomla
Kod Symbiana se osjeti gubitak kapaciteta već nakon pola godine.
Uzmi za primjer da je totalni vijek baterije npr 600 punjenja nako čega baterija ispušta dušu, a ti batku puniš svaki dan ili svaki drugi...![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Uh, tu si u pravu. Jer njemu će tih 600 punjenja biti jako brzo istrošeno, ako bude punio često, tj. držao telefona na postolju.Izvorno postao Mobyy
Ali mislim da mu to neće biti problem ako je telefon pod garancijom, pa besplatno zamjeni bateriju nakon pola godine, pa pred sami istek garancije![]()
SKR. je SKR. za SKR.
Bookmarks