Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 17 od 17

Tema: N91

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    N91
    Operater
    095 2021202
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

N91

Vidim da je običaj kad netko ima novi mob napiše nešto o njemu. Iako se ovu Nokiu može kupiti već dugo, nisam našao nijedan post o njoj, pa da konačno i ja budem koristan za našu malu zajednicu cafe.mobila

Koga što zanima nek pita...

Usput, jel može savjet gdje da potražim besplatne programe i igre za njega? tnx
    I'M SUPERMAN!

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Što se tiče programa pogledaj na dotsis.com ...

Mogo bi napisati neki mali review... ono što ti se sviđa na mobu, što ne, kakva je kamera i tako, koliko traje baterija, kakav je zvuk sa slušalicama, da li se klima, kakav je soft, kakva je kamera i tako...

Eto to su ti ujedno i moja pitanja...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nabaci ti neki rivju jer mene konkretno sve zanima a vjerujem i ostale.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2003
    Mobitel
    N82
    Operater
    m:tel
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mene konkretno zanima koliko su glasne slušalice! Ja svojima nisam zadovoljan, pa se nadam da će onaj 3,5 mm-ski džek biti dobar.
    SKR. je SKR. za SKR.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    N91
    Operater
    095 2021202
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dakle,
    mobitel sam tek u petak kupio i već mi se drugi puta puni, ali sam ga maltretirao bez prestanka, tako da to nije realno stanje baterije.

Budući da je ovo moj prvi symbian, ne znam baš koliko vam mogu pomoći nekim usporedbama, bojim se da će ovo biti ko da plavuša opisuje najnoviji auto, pa komentira kako su lijepi uzorci cvijeća na sjedalu umjesto da kaže nešto bitno. Ipak, pokušat ću

mobitel je velik, (kao i svi symb) ali je prilično elegantan i nema nekih dijelova što strše i zapinju u džepu.

Zamjerka: tipka za meni je s desne strane dosta visoko i to je nespretno

Softver: još se polako navikavam ali mogu reći da je sve prilično brzo i da nema problema.

Slike: Ok, osim kad zumiram su ful mutne. Možda su trebali staviti manje zuma, jer je na max zumu beskorisno...

Nije mi jasno kako u ovako veliki mob nije stao radio, nego još moram spojiti slušalice da ga slušam....

Nisam siguran da sam u pravu, ali nisam našao opciju stalnog alarma, što znači da moram svaki dan ponovo stavljat mob da me budi... Siguran sam da negdje na netu ima neki program za to, pa ću se sljedećih dana potruditi naći ga.

Zakon je što sam dobio stalak s njime, pa je dok sam doma non stop na njemu. Jedino me strah malo da mu baterija/punjač ne rikne jer se tako non stop puni.

Slušalice su ful glasne na ušima, zvučnik je isto ok, ali nije ništa posebno. Mogao je zvučnik biti koji decibel glasniji.

WLAN još nisam koristio, čekam da odem na faks pa onda o tome...

Budući da sam ga dobio sa ful praznim diskom, mislim da je bio formatiran prije nego je došao meni. Ubacio sam danas 20ak igrica i više manje šljakaju....
    Jedino što ima je u multimediji: flash player i real player

Pitanje: Što je PZR?

Obzirom na to koliko ovaj mobitel nudi mogućnosti moje korištenje njega zasad se može usporediti otprilike kao kada je ženska kupila ferrari, shvatila da je prejak pa mu stavila blokadu na 100 konja......
    I'M SUPERMAN!

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    N91
    Operater
    095 2021202
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaboravio sam reći da je klizni mehanizam prilično "tvrd", odnosno teško se otvara, a zadnji poklopac se klima. milimetar, ali to me živcira
    I'M SUPERMAN!

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nema opciju stalnog alarma(ali ima program za to)+aj ti meni reci koji mob alarma?bez da sluške utakneš-koje kao antena služe...
    meni največa zamjerka tom mobu je ekran,tj. rezolucija,moglo je to biti puno bolje,ovako je to samo još jedan uređaj n serije koji naravno nije dovršen...
    wlan fino radi,ali opet šteta zbog ekrana,mogo je biti puno veći gušt,zvučnik i nije tako glasa,6270 i 6233 ga sam tak uništavaju,kamera-samo solidna!kvaliteta jučišta, kako to i biva kod n serije je katasrofalna,prvo šta će ti se oguliti je onaj dio koji čuva tipkovnicu,i to je neizbježno vjeruj mi,više sam primjeaka imao i svi su tako na kraju završili!ima li ovaj mob prednosti kakve?pa ima,osim šta je velik i debel tu je naravno hard,koji je opet po meni beskoristan,jer radije kupiš neki dr kvalitetni mob i pukneš karticu od 2gig ak ti je toliko do memorije stalo!po meni još jedan promašen uređaj,da se razumijemo,uređaj je mrak,odličan štoviše,ali za te novce nikako,ni pod razno,ništa nije na nivou za tu lovu osim memorije...

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao david_ri
    Nije mi jasno kako u ovako veliki mob nije stao radio, nego još moram spojiti slušalice da ga slušam....
    niti jedan mobitel koji ima opciju radija, Radio mu ne radi bez slušalica jer služe kao antena (ko što Smog reče)...

ali nisam našao opciju stalnog alarma, što znači da moram svaki dan ponovo stavljat mob da me budi...
    možeš na dotsisu naći dosta programa... ima dosta zgodnih što se tiče alarma...

Pitanje: Što je PZR?
    To ti je: Pritisni Za Razgovor iliti na engleskom Push To Talk (PTT), pričalo se već o tom PTT-u na forumu... uglavnom, neradi ti to kod nas...

Review je OK, vidim da si se potrudio, ali je to još uvijek pomalo šturo... Al pošto se tek upoznaješ sa symbom...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    HTC One X
    Operater
    VIPNet
    Godina
    42
    Bodovi
    14.484
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.484, Nivo: 29
    Bodovi: 14.484, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 9,0%
    Ukupna aktivnost: 9,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo, da se i ja malo uključim (nadam se da se kolega neća naljutiti);

Nedavno sam burazu nabavio dotičnu N91, i moram priznati da sam prilično razočaran.Prije svega, ekran je katastrofalan. Čak mi se čini da je i lošiji od ekrana na N70, koji bi, po tehničkim specifikacijama trebali biti isti. Totalni je promašaj šti nisu stavili bar 320*240, ako ne vč 416*352. Buraz kaže da ima i problem sa HDDom, npr, u memory details mu piše da je zauzeto 500MB, a onda te pjesme ne prikaže u galeriji. Nije to neki jaki problem (nakon minutu je sve po starom), al zna naživcirat.
    Testis unnus, testis nullus!

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove