Postovani forumasi.
Mozda jedno bedasto pitanje, ali postoji li neki battery grip za Fuji FinePix S9600?
Thx
Postovani forumasi.
Mozda jedno bedasto pitanje, ali postoji li neki battery grip za Fuji FinePix S9600?
Thx
Na zalost mnogih korisnika...ne (naravno posto je proizvodnja navedenoga modela obustavljena ovakvo sto nece se nuditi niti u buducnosti).
Ipak, s obzirom da navedeni model posjedujem, sklon sam tvrditi da za gripom niti nema potrebe, jer je autonomija ovoga aparata sa 4 punjive baterije 2500 mAh + i vise nego zadovoljavajuca (gotovo uvijek uz obilato koristenje bljeskalice i display - a) uspijem okinuti preko 350 fotografija. To sto aparat ima zoom na zgance definitivno doprinosi ovakvome rezultatu.
Sto se ergonomije tice, aparat je odlican uprav ovakav kakav je. Mislim da bi dodatni grip s obzitom na masu i balans aparata, te na dimenzije optike, samo narusio ergonomiju tijela.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Hvala na odgovoru!
Mislim da je problem u starim baterijama koje imam.
Imam 3 seta po 4 punjive Sanyo baterije 2500 mAh vec tri godine.
Koristio sam ih i na starom Fuji FinePixu S7000.
Mislio sam da, vezano za battery grip, ima mozda nesto na
trzistu od neke druge firme sto bi pasalo na ovaj model.
Volim slikati u prirodi i ispucam cijeli microdrive u jednom danu
na izletima pa mi se nije dalo navlaciti setove baterija.
U svakom slucaju hvala na odgovoru.
Bas sam danas saznao da ce Ansmann izbaciti na trziste, za cca 1,5 mjesec, battery grip za Fuji FinePix S9600!!!
Sada svi korisnici doticnog aparata mogu znati da ce biti puno autonomniji od sada na dalje.
Lijepi pozdrav svima
Laci
P.S.
Koji proizvodjac nudi najkvalitetnije baterije AA (LR6)?
Imam informaciju da su Sanyo najbolje; navodno jako puno proizvodjaca ionako koristi njihove clanke za proizvodnju svojih punjivih baterija.
Zadnji uredio laci : 16-06-2008 u 15:07
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks