Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 7 od 7

Tema: P910 ?

Hybrid View

nihilistic Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 3G 16Gb
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo kako su ukusi različiti, sa p900 sam bio oduševljen prekrasnim dizajnom a kasnije kad sam nabavio p910 osječo sam se doslovno kao da imam neku staklenu ciglu,vjerojatno najviše zbog tipkovnica ,uz to da je još i više "ispupčena" neko na 900-tki

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sodom
    evo kako su ukusi različiti, sa p900 sam bio oduševljen prekrasnim dizajnom a kasnije kad sam nabavio p910 osječo sam se doslovno kao da imam neku staklenu ciglu,vjerojatno najviše zbog tipkovnica ,uz to da je još i više "ispupčena" neko na 900-tki
    Ovo se slažem da su ukusi različiti naravno, to je samo dobra stvar a nikako loša
    Sa ovom izjavom Sodoma se potpuno slažem.
    Meni je osobno ovaj p900 kojeg imam strašno dobar.
    P800 mi je izgledao kao neka igračka, a izgled mu neću niti početi komentirati jer ne znam gdje bih stao (ne sviđa mi se nikako).

P910 je definitivno bolji od p900 ali...:
    - numerička tipkovnica mu je loša u odnosu na onu na p900 (valjda su zato na p990 opet pokušali vratiti malo one od p900)
    - alfanumerička tipkovnica je za qurac jer je strašno gadno za tipkati po njoj, slova su nekako nezgodno ispupčena i stalno fulam slova, pa sam onda kada sam bio u pokretu koristio onu običnu numeričku, a kada sam mirovao koristio sam virtualnu.

Jedino karakteristike i kompaktnost su malo bolji od p900 (malo brži po meni, nešto više memorije i malo bolji ekran (ali to je nezamjetno)).

E sada, p900 sam kupio za 1000 kn u 7 mj. pa mislim da uz malo strpljenja tako može svatko proći...eventualno za 1100 kn.
    P800 izbjegavajte, a ako nađete očuvan p910 za ispod 1500 kn definitivno uzimajte.

Eto, to su moji savjeti, no onda opet sve to ovisi od čovjeka do čovjeka.

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neki postovi u temi su obrisani, a neki editirani.

Ovo nije Oglasnik, pa molim korisnike da se tako i ponasaju.

Oglasavanje prodaje ili potraznja je zabranjena bilo gdje na forumu, osim u Oglasniku, koji je otvoren upravo u tu svrhu.

Razlog ne mogu postati u Oglasnik koji je naveo kreky, nije razlog za krsenje pravila foruma i svjesno otvaranje tema u dijelu foruma u kojemu niti bi trebale niti bi smjele biti otvorene s obzirom na svoju tematiku.

Ova tema dalje moze ici jedino u smjeru procjene vrijednosti doticnoga modela, svaki Oglas ili post koji se kao takav moze okarakterizirati biti ce kaznjen.

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. P910 i obavijesti o porukama,pozivima,...
    By c-shadow in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 18-04-2006, 12:51
  2. Nekoliko pitanja o P910
    By Beast in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 14
    Posljednji post: 26-05-2005, 11:45
  3. 6680 ili P910?
    By darkovsky in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 20
    Posljednji post: 19-05-2005, 02:10
  4. P910