Evo bas gledam po oglasniku i nema ga....
Inace malo sam gledao p800, 900 i 910 i po funkcijama vidim razliku samo u broju boja displaya, jesam li u krivu?
Ako je samo to mislim da se isplati kupit p800 za kojih recimo 1000 kn...ako se nadje...
Evo bas gledam po oglasniku i nema ga....
Inace malo sam gledao p800, 900 i 910 i po funkcijama vidim razliku samo u broju boja displaya, jesam li u krivu?
Ako je samo to mislim da se isplati kupit p800 za kojih recimo 1000 kn...ako se nadje...
910 mi je naljepsi od P serije pa bi ovolio njega negdje naci !!Izvorno postao magarac7
ak ne onda cu cekati p990 da mu padne cijena !!
![]()
![]()
evo kako su ukusi različiti, sa p900 sam bio oduševljen prekrasnim dizajnom a kasnije kad sam nabavio p910 osječo sam se doslovno kao da imam neku staklenu ciglu,vjerojatno najviše zbog tipkovnica ,uz to da je još i više "ispupčena" neko na 900-tki
Ovo se slažem da su ukusi različiti naravno, to je samo dobra stvar a nikako lošaIzvorno postao sodom
Sa ovom izjavom Sodoma se potpuno slažem.
Meni je osobno ovaj p900 kojeg imam strašno dobar.
P800 mi je izgledao kao neka igračka, a izgled mu neću niti početi komentirati jer ne znam gdje bih stao (ne sviđa mi se nikako).
P910 je definitivno bolji od p900 ali...:
- numerička tipkovnica mu je loša u odnosu na onu na p900 (valjda su zato na p990 opet pokušali vratiti malo one od p900)
- alfanumerička tipkovnica je za qurac jer je strašno gadno za tipkati po njoj, slova su nekako nezgodno ispupčena i stalno fulam slova, pa sam onda kada sam bio u pokretu koristio onu običnu numeričku, a kada sam mirovao koristio sam virtualnu.
Jedino karakteristike i kompaktnost su malo bolji od p900 (malo brži po meni, nešto više memorije i malo bolji ekran (ali to je nezamjetno)).
E sada, p900 sam kupio za 1000 kn u 7 mj. pa mislim da uz malo strpljenja tako može svatko proći...eventualno za 1100 kn.
P800 izbjegavajte, a ako nađete očuvan p910 za ispod 1500 kn definitivno uzimajte.
Eto, to su moji savjeti, no onda opet sve to ovisi od čovjeka do čovjeka.![]()
Neki postovi u temi su obrisani, a neki editirani.
Ovo nije Oglasnik, pa molim korisnike da se tako i ponasaju.
Oglasavanje prodaje ili potraznja je zabranjena bilo gdje na forumu, osim u Oglasniku, koji je otvoren upravo u tu svrhu.
Razlog ne mogu postati u Oglasnik koji je naveo kreky, nije razlog za krsenje pravila foruma i svjesno otvaranje tema u dijelu foruma u kojemu niti bi trebale niti bi smjele biti otvorene s obzirom na svoju tematiku.
Ova tema dalje moze ici jedino u smjeru procjene vrijednosti doticnoga modela, svaki Oglas ili post koji se kao takav moze okarakterizirati biti ce kaznjen.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks