Vidim, nije ni jedini (nažalost) i reportam teški spamIzvorno postao ojpi
..Nisam ništa mislio na tebe da se razumijemo.
btw: ni ja ne volim tele2 ali mi odgovara tarifa![]()
![]()
EOD
I kog vraga su tu uslugu nazvali tomato?! Pa nije ovo amerika, mogli su je nazvati paradajz ili rajčica.
I ide mi na qurac što i druge mreže za usluge koriste engleske nazive: opcija UNLIMITED, EASY tarifa, opcija TEAM... gade mi se svi!
Pa jel oni prodaju svoje usluge u Engleskoj ili u Hrvatskoj?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vidim, nije ni jedini (nažalost) i reportam teški spamIzvorno postao ojpi
..Nisam ništa mislio na tebe da se razumijemo.
btw: ni ja ne volim tele2 ali mi odgovara tarifa![]()
![]()
EOD
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
O tome na kakvom su nivou možeš govoriti kad dovrše izgradnju mreže.Izvorno postao sony70
Sva sreća da ti nisi mjerodavna osoba u marketiškoj industriji. Jesi li kad gledao Carrotov reklamni slom, tj. najsmješnije reklame sa svih strana svijeta? Ove od VIP-a i T-Mobile-a ne bi ni izbiliza konkurirale za takvo što. Možda ne bi ni Teletova, jer su ove kudikamo radikalnije, ali barem se kreće u tom smjeru, a to je ono što nedostaje hrvatskom marketinškom prostoru.
Sjećam se, velike renomirane svjetske tvrtke (Philips, Nestle, Volkswagen...) rabile su na različitim tržištima upravo takav stil reklama, bez da je itko razmišljao o tome kako će njihova profesionalnost biti narušena, baš naprotiv. "Business unusual", to je danas fora.
Svoju nesposobnost da kažeš nešto pametno nadoknađuješ gomilom iritantnih emoticonsa.
![]()
![]()
:bunny: :bunny:
![]()
Složio bih se.. Definitvo bi se trebali reducirati svi ti anglizmi.. Jer ak ima je "TEAM" kao neki naziv, onda moze biti "kbhkbh"Izvorno postao hrc777
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
neki se vežu za cure , neki za aute i mobove itd A SINEK SONiboj SE EMOTIVNO VEZAO ZA MOBILNOG OPERATERA tj. za radijsku frekvenciju oliti zrak...Izvorno postao ojpi
nemoj nasjedat nna njegove upale
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Izvorno postao Trapavi
Još smo mi i dobri. Nijemci su čak i riječ za mobitel izveli iz engleskog iako se kao takva ne koristi u engleskom
handy - izgovara se hendi
ili chatten (četn) heheheh
Dobro oni su otišli u svoju krajnost.. Al, možda bolje i tako, jer pogle kak slovenci prevode skoro sve kaj postoji.. Mislim, i mi imamo dosloven prevednice tipa neboder, i niko se ne iščuđava, al da recimo prevedes mobitel sa npr. "pokretnik", svi bi ti rekli da si idot.. Problem je u našim glavama kaj nama opcije "unlimited" zvuči puno bolje, nego recimo opcja "neograničeno"...
malo smo OT, no mislim da je vrijeme da svi shvatio država ide na zapad, u EU, te ćemo u takvoj zajednici teško održati neki svoj identitet, pogotovo jezični. Budimo sretno što i T-mobile i VIP ne nudi tarife i usluge sa njemačkim nazivljem, jer i to mogu, čak štoviše.Izvorno postao Trapavi
i molim da se vratimo na temu reklame, to je i tema ove teme.
Uglavnom TELE2 ima najlakši zadatak, čekati reklame konkurencije i samo napraviti parodiju na iste, nemaju problema sa osmišljanjem marketinga. Sve dok nam to ne dosadi. Osobno mi se ove apstraktne reklame VIP i T-mobile-a ne sviđaju, jer govore o svemu, samo ne o telekomunikacijama, barem do zadnje sekunde reklame
sinoć sam vidjela raklamu.... bezveze. zar me je to trebalo nasmijati?!?![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
ja stvarno ne znam ali meni nikad nisu reklame Tele2 nešto zabavne, dapače izgledaju mi uvijek odbojno, i ako bi bio primjer koji po reklamama kupuje nešto onda nikad ne bi kupio Tele 2 - srećom ne rukovodim se reklamama![]()
Trebalo te nasmijati. Jer je parodija vrlo očita i vrlo dobra.Izvorno postao fly_nan
Pa po reklamama u mobilnoj komunikaciji, ne znam dal bi uopće išta kupio. Mada mi je još od svega najodbojniji vip..Izvorno postao SEguy
Zadnji uredio Inovator : 21-09-2006 u 22:45
Ovo mi je najbolja domaća reklama koju sam vidio u zadnjih nekoliko godina, posebno mi je drago kako su spustili T-Mobile-u i Vip-u!!!![]()
![]()
![]()
A sad u trgovinu po Z530!
Živio Tele2!![]()
A ja zbilja nisam vidio gluplje reklame u svojih 30 godina:bunny: :bunny:
Ja jesam... svakodnevno... Ovo je barem sprdnja i zafrkancija...
ma meni su njihove reklame ok...jer su pune cinizma
ehhehe a ta s prolaskom kroz zid...bez majmuniranja, mi je skroz dobra![]()
Bookmarks