Reklama mi je super...
pogovoto kad oni starčeki plešu...![]()
![]()
još jedna od dobrih Tele2 reklama...
Reklama mi je super...
pogovoto kad oni starčeki plešu...![]()
![]()
još jedna od dobrih Tele2 reklama...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Evo i na njihovom siteu: link
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Strašno...Glupa reklama kao i sve Tele 2 reklame
Daleko su oni od nivoa i kvalitete pružanja usluga kao Vip i T-mobile.
Smatram kada budu na tom nivou da onda mogu raditi parodiju od nečega.
Tele 2 reklame me podsjećaju na reklame Simpe iz 1999,užas
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tomato je zakonnnn![]()
![]()
Reklame Simpe su bile super, one pocetne. A reklama za Tomato je nesto najgluplje sto sam vidio u zadnje vrijeme, toliku razinu neinventivnosti i nemastovitosti nisam dugo vidio. Covjek baca novce po ulici i onda ga pogodi divovska rajcica, oprosti, ali meni je tu u rangu debilnih americkih komedija za ljude niskog IQ-a.
T Mobile je parodirao Tele2 u jednoj reklami i to je bas ispalo OK; puo je zanimljvije kad se operateri parodiraju nego kad dovedu majmune, prekrasne mlade poslovne ljude ili slavne manekenkice. Ili pak kad ti trube da vas sve vole, da se brinu za vas i cak i po snijegu i ledu rade da bi vi mogli uzivati u beskrajnim i jeftinim razgovorima, bullshit.
meni su super bile one božicnesimpine
al ova kad koka uzdishe ruef mich an....ma za krepat od smijeha
Zašto se uopće trudiš upuštati u raspravu sa sonyem, zar ne vidiš da samo provocira.Izvorno postao JBT
Sve je stvar pojedinca i njegovog pogleda na svijetIzvorno postao sony70
![]()
Uživaj!
...newsgroup syndrome...?Izvorno postao ojpi
![]()
kakav tomato, reklama je predobra, dobro su zajeb... vip i t-mobile
Reklama je jednostavna, originalna i jako zabavana! Trebale bi i druge naše firme imati takav marketinški tim kao ovi u Tele2![]()
Bom Chicka WahWah
Tomato je usluga Vipneta.Izvorno postao ijelec4
Pa on je napisao da je tele2 dobro sje... vipnet i t-mobile, a ne tomato.Izvorno postao jay
Ne, ovo nisam napisao zato jer se ta reklama svima mora svidjeti nego zato jer mu to nije prvi put da pljuje po svemu kaj se zove tele2 bez obzira što to bilo.Izvorno postao XLR8R
Vidim, nije ni jedini (nažalost) i reportam teški spamIzvorno postao ojpi
..Nisam ništa mislio na tebe da se razumijemo.
btw: ni ja ne volim tele2 ali mi odgovara tarifa![]()
![]()
EOD
neki se vežu za cure , neki za aute i mobove itd A SINEK SONiboj SE EMOTIVNO VEZAO ZA MOBILNOG OPERATERA tj. za radijsku frekvenciju oliti zrak...Izvorno postao ojpi
nemoj nasjedat nna njegove upale
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
O tome na kakvom su nivou možeš govoriti kad dovrše izgradnju mreže.Izvorno postao sony70
Sva sreća da ti nisi mjerodavna osoba u marketiškoj industriji. Jesi li kad gledao Carrotov reklamni slom, tj. najsmješnije reklame sa svih strana svijeta? Ove od VIP-a i T-Mobile-a ne bi ni izbiliza konkurirale za takvo što. Možda ne bi ni Teletova, jer su ove kudikamo radikalnije, ali barem se kreće u tom smjeru, a to je ono što nedostaje hrvatskom marketinškom prostoru.
Sjećam se, velike renomirane svjetske tvrtke (Philips, Nestle, Volkswagen...) rabile su na različitim tržištima upravo takav stil reklama, bez da je itko razmišljao o tome kako će njihova profesionalnost biti narušena, baš naprotiv. "Business unusual", to je danas fora.
Svoju nesposobnost da kažeš nešto pametno nadoknađuješ gomilom iritantnih emoticonsa.
![]()
![]()
:bunny: :bunny:
![]()
Bookmarks