nikako, kad je izaso w800 bio je oko 3000 kn, godinu kasnije w810 isto 3000 kn, a nema skoro niti jednu komponentu bolju... Inace mi se w810 ne svida... Nema umts a onolika cijena... A nije nikakav hit kao sto je bio w800...
nikako, kad je izaso w800 bio je oko 3000 kn, godinu kasnije w810 isto 3000 kn, a nema skoro niti jednu komponentu bolju... Inace mi se w810 ne svida... Nema umts a onolika cijena... A nije nikakav hit kao sto je bio w800...
Čudno je kako svi kao jedinu razliku spominjete dizajn, tj kućište..
A to što W810 ima bolji soft (bar se meni čini da je bolji), ima onaj gumb koji ima K750 (za pristom brzom izborniku), EDGE, veći displey (veličina dipleya na W800 je ista ko i kod K700, a W810 ipak ima malo veći displey), navi-pad a ne joystick (koji se jako kvari kod K750, a nedavno je i frendu počeo štekat na W800)... to nitko ne spominje...
Tako da nije samo stvar u dizajnu kućišta!!
Da je nadoplata malo manja, isplatilo bi se mijenjati!
U svakom slučaju, W810 je noviji model i na njemu su ispravljanjene greške koje su možda bile kod W800.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Isti je display, ista rezplucija i dijagonala (176x220 ; 28x35mm) - pogledaj usporedbu.Izvorno postao Ico86
Bolji software - jok
Edge - ma strašno, u biti tu je i jadina razlika...koja ne vrijedi preko 50 do 100 kn razlike.
Pogledaj malo usporedbu ico
Ma pogledo sam usporedbu...
imaš pravo displey je isti, promakelo mi je to, jer se govorilo da je displej malkoc veći...
Al kažem, meni osobno je soft bolji na W810, jer ima i onaj brzi meni koji je meni na D750 bio jako koristan, a W800 je imao pristup walkamanu umjesto tome izborniku...
E nije, ima i Navi-pad (ponovo) umjesto joysticka... To je po meni velika prednost W810ke...Izvorno postao observer
Ali sve u svemu, da je nadoplata do nekih 150Kn, onda bi se isplatilo...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ipak su to premale prednosti koje bi opravdale nadoplatu od 400kn.
nema smisla mjenjati
Hvala , ljudi poslušat ću stručnu većinu. ušparali ste mi novce.![]()
![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Bookmarks