Evo vam USPOREDBA gdje je očito da D900 pobjeđuje.
Plus toga simpatičniji je.
Nokia je glomazna i ta serija je puna bugova koliko sam ja čuo i čitao.
Evo vam USPOREDBA gdje je očito da D900 pobjeđuje.
Plus toga simpatičniji je.
Nokia je glomazna i ta serija je puna bugova koliko sam ja čuo i čitao.
joj koja prepucavanja,pa svaka budala vidi da je d900 bolji od 6280 kao sto vidi da je n73 bolji od d900![]()
![]()
![]()
![]()
kako kome, neću dati jednostavno 3000kn za mob koji će mi cvrkutat,neću i gotovo,sve je na njemu savršeno,osim toga,izgubio bi volju za bilo kakvim primanjem u ruku zbog toga nakon nekog vremena..daleko od toga da je superiorniji po pitanju os-a od d900( na n73 mislim) ali meni stvarno ne trebaju tih glupi programčiči, imao sam u više navrata symbian i sve je to mrak,ali ova nokijina seria 40 i ostali top modeli mi pružaju dosta...
uglavnom onaj tko kaže na je 6280 bolja od d900 il ju ima ili ga plačaju da to kaže
http://www.phonearena.com/htmls/read...id=1520&page=9
tko kaže da n93 i n73 daju bolje fotke neka pogledaju tu malo![]()
Zadnji uredio smogovac : 16-09-2006 u 11:26
To su totalne gluposti nekoga pitati koji je mob bolji,neki će ga nahvaliti,a neki popljuvati,u redu je tražiti savjet,ali kod ovakvog prepucavanja na kraju više niti sam ne znaš kaj da uzmeš.Najbolje je da se sam odlučiš i to kupiš.Tak je bilo i meni kod kupovine auta,tolko sam se naslušao priča da sam skoro odustao od svega,al onda sam čvrsto odlučio kupit ću taj model i gotovo.Izvorno postao sonyck
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
6280 ima bolji softver i podrsku za 3g,a d900 bolju kameru i dizajn,ali i visu cijenu.mislim da je ipak d900 malo bolji jer je noviji model.
Bookmarks