kaj da delam?firewall mi je blokiran sa sdl
kaj da delam?firewall mi je blokiran sa sdl
Šta želiš napraviti sa mobitelom? Najbolje se javi na PM,pa ču ti objasniti što te zanima.Izvorno postao ladebe
![]()
Ghost Face, ne zovi je(ga) na pm, prvo neznas da li zensko ili musko, ali to nije vazno. Win 2000 skoro sve podrzava kao i XP, jedino malo sa drajverima je problem, firewoll nema nikakve veze sa RSD_om, najednostavnije ti je kupi ili pozajmi USB kabli i sa njime mozes skoro sve odraditi. Jer ti hoces da peces hleba a nema sporeta.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
RSD ti je za flashanje moba. Da staviš novi software na njega. Za nove skinove potreban ti je p2k commander. Ako ti je RSD prepoznao mob, znači da su driveri OK te da bi p2k commander mogao bez problema koristiti. Ukoliko te pita za još drivera za moto daj mu te p2k drivere 2.9. Pronađeš folder za skinove (/a/mobile/skins/). Onda klikni na New Folder, te upiši TOČNO ime skina. Ako se skin zove Moto upiši Moto. To se razlikuje od moto, a to se razlikuje od MOTO. Tako da pripaziš malo. Sve programe i skinove imaš ovdje na forumu.
neče mi prepoznati telefon kad na desnoj strani p2k comm stavim p2k mob tel
a kad otvaram p2k comm.kaže mi da je na partiji a/ a da se može modificirati u opcijama, na opcijama sam podesila da je za v3 adalje neznam a/,b/,c/
kako ću znat da su mi svi driveri dobro instalirani i dali ih imam sve?
Bookmarks