gprs trebaš stavit,a za postavke od mms-a pogledaj options u samim porukama ili tako nešto gdje trebaš unjet definicije za server preko kojeg šalje
gprs trebaš stavit,a za postavke od mms-a pogledaj options u samim porukama ili tako nešto gdje trebaš unjet definicije za server preko kojeg šalje
da... i stavio sam gprs... a tvoje upute su bile besprijekorne i sve sam napravio kako si rekao i sad bi trebalo raditi... znači svaki korak sam uspješno proveo... sad samo još trebam vidjeti što ne valja...Izvorno postao sodom
još jednom hvala na iscrpnim uputama...![]()
Svi smo mi u krastavcu...
uputstvo je od vipa,naime zvao sam szk i reko da koristim mda () uređaj te mi trebaju postavke,ovo sam primio na mail,
glavno da mogu pomoči![]()
Eto opet ja... Pronašao sam problem... Koliko god to meni neobično zvučalo stvar je bila u tome da sam ip pod mms postavkama trebao upisati bez nula - 212.91.99.91 (a to znam jer mi mms nije radio, a kad sam maknuo nule - samo sam to promijenio - sve radi uredno)![]()
Inače za sve Qtek korisnike postavke za mms i gprs uređaje nalaze se OVDJE
Wordovi dokumenti sa slikicama i objašnjenjima... To ja zovem odličnom podrškom za korisnike...![]()
Svi smo mi u krastavcu...
Bookmarks