Možda bi stavljanje novog softa bilo riješenje, koju verziju imaš.
Jesi siguran da nisi instalirao nekakav program sa virusom ili nešto sl.
Javio mi se jedan neobican problem, naime kada mi je mobitel u stanju cekanja, odnosno kada nista ne diram sam od sebe pocinje palit osvjetljenje zaslona. To se dogadja nekoliko sekundi nakon gasenja svjetla i samo kada tipkovnica nije zakljucana. Zna li netko rjesenje tog problema?
Možda bi stavljanje novog softa bilo riješenje, koju verziju imaš.
Jesi siguran da nisi instalirao nekakav program sa virusom ili nešto sl.
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
da možda nije problem do onog senzora za svjetlo?
Da ga možda probaš nekako očistit ili možda ima prašine na njemu...
ili da ti možda nešto ve "vrti" u pozadini pa se onda samo uključi (kao recimo kad ti dođe izvješće da je poruka poslana)...
Meni se to nikad ne dešava, jedino što nekad malo mu treba da uključini osvjetljenje ekrana kada uletim u tamniju prostoriju...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Soft je zadnji, stavljen prije 2 tjedna. Nisam instalirao nista u zadnje vrijeme.Izvorno postao rage99
![]()
Sad sam probao ocistiti senzor, ali nista od toga.Izvorno postao Ico86
U pozadini mi je sve iskljuceno, a i taj problem se javlja cijelo vrijeme i preko dana i preko noci. Cudno.
Onda je možda kao šta Ico kaže problem sa senzorom booIzvorno postao SEGA
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Imate preporuku za neki dobar antivirus? Budem napravio scan za svaki slucaj, nikad se ne zna.
Da dodam; jos mi se javlja cudan zvuk kada se spajam pri razgovoru sa nekim. Nesto tipa kretanja zahrdjalog robota.(Sry ne mogu usporediti sa necim drugim)
To ti samo znači da ti senzor dobro radi. Kad senzor 'skuži' da nema dovoljno osvjetljenja (kažeš da se pali kad ugasiš svjetlo), pali osvjetljenje zaslona i tipkovnice. Meni se to događalo i na 6630 i na 6680, a bogami i na E61Izvorno postao SEGA
![]()
Testis unnus, testis nullus!
Ne, ne krivo si me shatio. Kada se ugasi svjetlo na ekranu mobitela, ne u sobi.Izvorno postao marko6630
![]()
![]()
Izvorno postao SEGA
E, ******
Al još uvijek mislim da ti je s mobom sve u redu, budući da senzor kontrolira osvjetljenje tipkovnice.
Testis unnus, testis nullus!
Ma i ja se nadam da je, al da znas kako to paljenje osvjetljenja zdere bateriju...Izvorno postao marko6630
![]()
Upravo sam prosao sa antivirusom i nista....![]()
Izbrisao igru kick a ball, restartirao mobitel i sve stima.Ovo moze
Hvala svima na odazivu.
Bookmarks