pod satom se ti drzi slusanja a ne gledanja filomova , za to ce itekako biti vremena .
pozz
dali mi mozete molm vas napisat koji converter koristite za smanjivanje filmova npr ja koristim pv author i sve pet smanjim si film npr pink panter itd sve radi na mobu sam je problem kaj neznam kak da stavim prijevod odnosno dali ima koji converter koji automatski upakira prijevod u film kad ga konvertira (potrebno za gledanje filmova pod satom)
puno hvala!!
i ak bi mi mogli dat adrese tih prog![]()
![]()
![]()
![]()
pod satom se ti drzi slusanja a ne gledanja filomova , za to ce itekako biti vremena .
ok ok kad sam namoru da mogu negfje gledat filmove sa prijevodom ili gdje vec ugl glavno da mi film ima prijevod![]()
![]()
![]()
![]()
Kao prvo, nauči da ovo nije služba za korisnike i da oni koji nešto znaju nisu dostupni 24/7 i ne zatrpavaj forum nepotrebnim postovima tipa, očajan sam i slično. Ovdje si ljudi međusobno pomažu koliko stignu i malo strpljenja ne bi bilo na odmet. Ne čekaš odgovor mjesec dana, da možeš reći da si očajan. Ne pretjeruj!
Drugo, zar očekuješ da svi napamet znaju kakav video format podržava C81? Za pretpostaviti je da 3gp i mp4, ali to treba napisati.
I treće o konverziji u 3gp se već toliko pisalo da si samo malo potražio našao bi odgovor.
I za kraj, da nebi rekao da sam zločest, probaj s ImTOO3gp videoconverter.
Za link ćeš se morati snaći, ali koliko znam trebao bi biti negdje na forumu.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
imam taj imtoo ali treba mi program koji umetne subtitle tako da mi je sve u jednom fileu i da mob podrzava 3gp i mp4
Bookmarks