..bravo za dinamo i hajduk. Najvažnije je ipak da su prošli. Nadam se da će sutra kamen učiniti isto
hajduk - grasshopers 0:0 -prošao
debrecen - varteks 3:2 -nije prošao
Mtk - Dinamo 0:0 -prošao
dinamo-jako dosadna tekma, puna krivih dodavanja, nepreciznosti, ma živo sranje. ovaj mitu mi ide na qrac. ma sve hrpa kretena u tom dinamu.
ako je netko gledao tekmu, znati če zašto...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
..bravo za dinamo i hajduk. Najvažnije je ipak da su prošli. Nadam se da će sutra kamen učiniti isto
Igra na MTK-DINAMO je bila zbilja koma, užas! Al bitno je da idemo dalje, drago mi je i zbog Hajduka, još da Kamen prođe bilo bi super. Šteta za Bumbare.
znam da je bitno da smo prošli, ali ovakvom igrom nečemo baš dugo ostati u juropi....
kamen če strgat šalke.
a na kladi sam danas stavio 20kn (uvijek stavljam 10) na dinamo, varrteks, newcastle i hearts-e (sve dvojke, a samo nw dobio, ma totalna pušiona)
Drago mi je kaj nisam išao na MTK-Dinamo. Zvali me frendovi ko prošle godine, al ovo malo što sam gledao je bilo koma.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma uzas dinamo i ostali hrv klubovi su u banani, jedino kaj valja je nastup reprezentecije-jacine jednog reala ako i tolko![]()
ma repka je isto drek, previše propuštenih šansi imaju, nema završnice...
dal zna neko kad je ždrjeb za 2.kolo kupa uefe ili......
sad dok ovo pišem, počinje utakmica
Schalke 04 - Kamen ingrad
prognoza: 1:0 za šalke.
fala fala! ko zna zna
Svaka čast veličanima, odigrali su jako dobro i čvrsto, ali ja vjerujem da oni mogu bolje u napadu...
Super su igrali
Forumaš godine :)
svi nasi klubovi ukljucujuci i repku ne igraju nagomet nego nesto slicno tome...
Crvena Zvezda --->4
Odense ------------>3
Dalje ide --->Zvezda
----------------------------------------------------------------
Ako je nekog sluucajno interesovalo...www.delije.net
Svaka čast killa!Poslao: flOorKilla
sad dok ovo pišem, počinje utakmica
Schalke 04 - Kamen ingrad
prognoza: 1:0 za šalke.![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
I tako Dinamo dobio Dnjepropetrovskkoma!!! Nadam se ipak da prolazimo dalje. Hajduk je dobio Romu, to je dovoljno reć, nema dalje za njih, al barem će imati dvije velke tekme.
hehe.... niti dinamo nam nebu prošel
o daaaaa nada umire posljednja. neda mi se pogledat kad se igraju te tekme, ajde pišite mi
mislim da ce dinamo proć
i ja
Forumaš godine :)
dobro. ova tema če kao mirovati do 6 studenog... kada se igraju prve tekme 2 kola
do tad možemo prognozirat rezultat
mogo bi neku anketicu nabacit
uoči utakmice:
DINAMO ZAGREB - dnjepropetrovsk (nadam se da sam dobro napisao)
roma - HAJDUK
prognoze?
DINAMO - DNJEP... 0:2
ROMA - HAJDUK 2:0
realno!!!!!!
razumom a ne srcem
Zadnji uredio dj_velja : 06-11-2003 u 21:57
hajduk ce tak popusit....offtopic jeste gledali utaknicu monako-deportivo?? 8:3 kak sam se trgo kdok sam gledao,najzanimljivija utaknica u ovih 10 godina.
Bookmarks