Da, to se zove FGSM (fiksni gsm) i T-com ga je instalirao tamo gdje im nije bilo isplativo povlačiti žice (neka zabačena sela i sl.).Izvorno postao kresoml
Pisalo je nešto o tome na njihovim stranicama.
Da, to se zove FGSM (fiksni gsm) i T-com ga je instalirao tamo gdje im nije bilo isplativo povlačiti žice (neka zabačena sela i sl.).Izvorno postao kresoml
Pisalo je nešto o tome na njihovim stranicama.
Danas u VIP centru HB bez ikakvih problema i bez puno papirologije (2 potpisa) zamijenjen.
Ovaj put je navodno dosao HB iz Zg. gdje je prije toga testiran da je 100% ispravan.
Nisam ga jos uspjeo prikljuciti te me to ceka veceras....
Sutra javim sve u svezi ispravnosti i brzine prijenosa preko GPRS-a.
HB prikljucen.
Ovaj uredaj radi bez greske ali je cinjenica da je GPRS signal los!!
U administratorskom izborniku pokazuje 2 crtice od mogucih 5.
Brzina je katastrofa i ako stoji HB na prozoru veza izmedu otvaranja stranica prekida....
Inex.hr otvara do potpunosti cca. 3-4 min. a inace one prve stvari texta i naslova otvori relativno brzo.., a kad dodu na red slike tad je gotovo.
Tamo amo poludi i brzo otvara sto mislim da je znak da dobije malo bolji signal??
Imam jedno pitanje u svezi dodatne antene;
Bi vanjska antena sto pomogla ili to nema utjecaja s obzirom da smo od odasiljaca udaljeni cca. 2 km?
Postoji koja vanjska antena koju bi mogao prikljuciti na konektor na HB-u?
Hvala i LP
A čuj, vidim da uređaj ima vanjsku antenu za spajanje na internet (vjerojatno misle Wlan), a ona vjerojatno služi i za komunikaciju sa vipovom mrežom... Ako je priključak jednak kao i kod wifi kartica onda možeš uzeti neku od antena namijenjenih poboljšavanju prijema wifi mrežnih (veći izbor takvih antenica imaš za desktop računala)...
A koliki ti je signal na mobu?
Svi smo mi u krastavcu...
Bookmarks