Vip u svojoj ponudi odavno ima karticu (umts+edge) koju možeš nadograditi da podržava hsdpa. Evo je ovdje.Izvorno postao mpx-200
Vip automatski.Izvorno postao megane1.9
[QUOTE=jay]Pričaš gluposti, Vip u svojoj ponudi odavno ima karticu (umts+edge) koju možeš nadograditi da podržava hsdpa. Evo je ovdje.
QUOTE]
Ako nešto neznam, pitam, pročitam etc i ne istrčavam se pred rudo
vidi ponudu vip carnet ,,dakle ta kartica ima samo UMTS i GPRS i o TOJ kartici sam ja pricao kao bofl robi, pa je po takvome i ovaj home box bofl jer je tu ocito utrpana ta kartica plus jos jedna za govorni dio
i..oladi malo s komentarima
ovo je offtopic+smirite tonIzvorno postao mpx-200
. Da, radi se o modelu koji nije moguce nadograditi i ne podrzava niti EDGE niti HSDPA, ali podrzava 3G sto je vise nego sto zasluzujete vi zlorabljivaci studenata po toj cijeni
![]()
HM-ova jos od prve posiljke nema!
Po zadnjim informacijama ih VIP ocekuje u vecim kolicinama pocetkom listopada....
Da, ovaj put će doći 200 komada više.Izvorno postao Zabac1
![]()
Jesu mozda u meduvremenu mozda koje naznake reagiranja T-coma u svezi HB-a?
Koji je vas prijedlog;
- Kupiti HB ako ti ponuda i korisnost odgovara
- Sacekati jos koji mjesec da se vidi reakcija (odgovor) T-coma?
Inace mi je dosta cekanja T-Comovog ADSL-a, ali ipak ako sam toliko dugo cekao....
Teško da će T-com uvesti nešto tipa homebox. Šta je tebi u cijeloj toj priči važnije? Telefon ili internet?
EDIT, ako ti je internet, onda fino uzmi web and walk od T-mobila i možeš raskinut ugovor kad hoćeš
hmm a fakat ih ne kuzim - kaj su mislili da ce to ici tak, ono malo po malo.. pa trebali su nakrcat dva kontejnera HB-a na lager..Izvorno postao Drug Mile
Jel zna netko kako izracunati koliko ce mu biti brzina na Homeboxu s obzirom na lokaciju gdje se trenutno nalazi (GPRS, EDGE, UMTS..) ? Inace sam iz Vz i planiram uzeti HB.. cim dodje nova posiljka..
Bookmarks