ja sam danas bio u vip centru u zadru i njihov djelatnik mi je reako da to radi samo tamo gdje ima umts-a.?!?!
ja sam danas bio u vip centru u zadru i njihov djelatnik mi je reako da to radi samo tamo gdje ima umts-a.?!?!
ma hajde, pa zar se ne moze telefonirati u cijeloj hrvatskoj? Odi opet u centar pitaj frajera za ime i posalji mail u VIP/prijavi dezinformatora, joj kako mrzim ljude koji ne znaju raditi svoj posao.. a najbolje mi je kad su to cure u fotokopiraonicama ili konobari u posh birtijama
Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
stvarno loše znaju (pogotovo za homebox) i to mi nikako nije jasno. Kad ih nešto pitam obično ispadne da znam mnogo više od njih, pa ze zapitam zašto ja uopće studiram, možda trebam raditi u službi za korisnikeodnosno, zašto uopće oni rade to?!
zato sto nisu studiraliIzvorno postao SEguy
![]()
jer ako mislis homebox uzeti radi pristupa netu,,nije bas neka premija 80kb komunikacija ako nije prisutan UMTSIzvorno postao croreiki_
Ja sam pitao da li se homebox moze tjerati po 1000 i nesto koliko ono juri kroz novo promovirani prijenos na ovogodisnjim windaysima
ali gosn mi nije znao reci![]()
IMHO HSDPA je softverska nadogradnja i iako ju trenutni model boxa ne podrzava, vjerovatno ce biti dostupna nadogradanja, a ako ne onda drugi model boxa.. sjetite se kako je bilo sa VMC karticama
Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
naime zasto smece:
imam vmc iz promo akcije sa carnetom i ista se neda nadograditi za HSDPA zato jer su
nam u hr poturili smece tj karticu koja se neda nadograditi i nema edge pristup
sto je bez veze,,isto tako ni homebox nema edge sto bi im bilo jako ok u onim podrucjima gdje jos nemaju UMTS a
bljak
A ovo sam dobio od njihove sluzbe za korisnike preko maila :
Postovani gosdpodine Sarlija,
zahvaljujemo na Vasem e-mailu.
Zelimo Vas obavjestiti da Homebox podrzava i GPRS tehnologiju a Vase podrucje stanovanja jos nije pokriveno UMTS signalom pa i brzine spajanja na internet ne bi bile zadovoljavajuce.
Ukoliko se spajate preko GPRS tehnoligije, spojili biste se brzinom koju ste do sada imali na fiksnoj liniji preko analognog modema – oko 40 kbps.
Prilikom zasnivanja pretplatnickog odnosa popunit cete formular za prijenos broja i Vas broj ce biti prenesen u Vipnet-ovu mrezu u roku od 14 dana.
U medjuvremenu cete dobiti privremeni fiksni telefonski broj koji ce biti zamijenjen Vasim starim telefonskim brojem nakon sto se prijenos uspjesno obavi.
nisam siguran da li da uzmem ili ne.
evo trenutno izmjerena brzina over gprs je 69,70 kb/s ili 8,71Izvorno postao croreiki_
a to ja sa analogijom nisam nikad copio
ali naravno da to nije brzina za usporedjivati sa EDGE ,UMTS il da ne spominjem HSPDA
Obzirom na tehnologiju, nije mi jasno zasto nema uz GPRS i edge kad je isti nosioc
da li ja u tkomu moram odjavljaivati broj ili vip to sve automatski napravi u 14 dana.Izvorno postao croreiki_
Bookmarks