= Citat = Izvorno postao Crodux
E moj Drug Mile!

Možda si ipak bio malo pre oštar prema Tadiću .
Po meni u tom članku ima nekoliko zanimljiv pitanja, a jedno od njih je zašto se Homebox ne bi mogao češće premještati (od propisanih 6 mjeseci). Npr ideš na viked bilo gdje po Hrvatskoj i poneseš Homebox i spajas se bilo gdje ima VIP signala. Ili zašto je cijena prema VIP broju 5x skuplja od poziva prema fiksnom broju. Bilo bi logičnije da je obrnuto (ako gledamo troškove), zar ne?

E moj Hr vojvodo zato što svaka firma ima pravo ponuditi proizvod pa cijeni koju odredi i pod uvjetima koje smatra da im odgovaraju a da bi ostvarili profit.

Ne mogu vjerovat da je ovo dočekano na nož, kad je u biti dobra alternativa HT-ovoj fiksnoj liniji i toliko omraženom monopolističkom HT-u. Ne navijam za Vip, ali ovo je jaaaako dobra ponuda, Ako se tebi i Tadiću ne sviđaju uvjeti korištenja, nemojte uzet i problem riješen.

I najmanje je na Tadiću da prosuđuje jesu li cijene dumpirane ili ne. Mislim 'ko je on da govori o tome, heeeeeej. PA nismo više u socijalizmu u kojem su političari određivali cijene, ili se varam pošto je kod nas potpuno nakaradno shvaćena tržišna utakmica. Svaka baba bi pametovala, pa tako i Tadić

I nije stvar u tome što je to Tadić, mogao je biti bilo tko.