a kad to oni odjave onda više ne plaćaš t-comu pretplatu? znam da pitam glupo pitanje ali želim biti siguran prije nego što se u išta uputim.Izvorno postao KaKaV NeReD
a kad to oni odjave onda više ne plaćaš t-comu pretplatu? znam da pitam glupo pitanje ali želim biti siguran prije nego što se u išta uputim.Izvorno postao KaKaV NeReD
ne placas pretplatu, onda vise nemas nista sa tcomom
još jedno , da li je tih 80 kb/s ili Kbit/s .I ako je Kbit/s da li je tih 80 Kbit/s tj 10 kb/s konstantna brzina lil raste i opada kao sa modemom?Izvorno postao coma_zgb
to je 80kbit/s, neznam za ovo drugo, neka ti netko drugi odgovori, nisam bas previse koristio prijenos podataka mobomIzvorno postao croreiki_
Mislim da je 80 kbps krajnja brzina, i u pravilu će se spajati na nešto manje brzine. Meni se recomo mob spaja na 320-350 kbps, kako kad, a gornja granica je 384 i teško da će ju doseći.
EDIT: Tonči Tadić the beastEvo zore evo dana, evo Tonča nadrkana
http://www.business.hr/show.php?id=13254
Zadnji uredio Drug Mile : 19-09-2006 u 23:16
E moj Drug Mile!
Možda si ipak bio malo pre oštar prema Tadiću.
Po meni u tom članku ima nekoliko zanimljiv pitanja, a jedno od njih je zašto se Homebox ne bi mogao češće premještati (od propisanih 6 mjeseci). Npr ideš na viked bilo gdje po Hrvatskoj i poneseš Homebox i spajas se bilo gdje ima VIP signala. Ili zašto je cijena prema VIP broju 5x skuplja od poziva prema fiksnom broju. Bilo bi logičnije da je obrnuto (ako gledamo troškove), zar ne?
Teorija je kad se sve zna, a ništa ne radi.
Praksa je kad sve funkcionira, a nitko ne zna zašto.
Izvorno postao Crodux
E moj Hr vojvodozato što svaka firma ima pravo ponuditi proizvod pa cijeni koju odredi i pod uvjetima koje smatra da im odgovaraju a da bi ostvarili profit.
Ne mogu vjerovat da je ovo dočekano na nož, kad je u biti dobra alternativa HT-ovoj fiksnoj liniji i toliko omraženom monopolističkom HT-u. Ne navijam za Vip, ali ovo je jaaaako dobra ponuda, Ako se tebi i Tadiću ne sviđaju uvjeti korištenja, nemojte uzet i problem riješen.
I najmanje je na Tadiću da prosuđuje jesu li cijene dumpirane ili ne. Mislim 'ko je on da govori o tome, heeeeeej. PA nismo više u socijalizmu u kojem su političari određivali cijene, ili se varampošto je kod nas potpuno nakaradno shvaćena tržišna utakmica. Svaka baba bi pametovala, pa tako i Tadić
I nije stvar u tome što je to Tadić, mogao je biti bilo tko.
pitanje: moze li se u box gurnuti drugi SIM?
Uvjeti kažu da je zabranjenoIzvorno postao RSRRCTDjsp_m
![]()
odgovor: teoretski DA. S time da si ostao bez garancije, a kad te proaktaju tko zna bez cega jos.Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
u ugovoru potpisujes da si suglasan s time da oni motre koji je SIM u uredjaju odnosno dali je SIM iz Hboxa u nekoj drugoj napravi a i lokaciju samog Hboxa sto smo vec pretresli.
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks