znači najprije odjeviš fiksni kod t-coma pa onda odeš po homebox da bi njih pitao za stari fiksni ili obrnuto ili kako već . Meni bi se ovo isplatilo , samo nisam siguran koja bi bila brzina veze jer mi umts nije dostupan.
znači najprije odjeviš fiksni kod t-coma pa onda odeš po homebox da bi njih pitao za stari fiksni ili obrnuto ili kako već . Meni bi se ovo isplatilo , samo nisam siguran koja bi bila brzina veze jer mi umts nije dostupan.
Kao sto smo vec rekli do 80kb/s, ipak brze nego dial-up i non stop si on-line....Izvorno postao croreiki_
ne trebas odjaviti nista sam kod tcoma. u Vipu potpiseszahtjev saprijenosom broja s tcoma na Vip i to oni odrade u roku do 14 dana. Za to vrijeme imas drugi broj u Hboxu na koristenje.Izvorno postao croreiki_
A ako zelis ne moras odjavljivati uopce tcomov broj vec samo dobivas od vipa novi broj.
dobar grah daleko se čuje
a kad to oni odjave onda više ne plaćaš t-comu pretplatu? znam da pitam glupo pitanje ali želim biti siguran prije nego što se u išta uputim.Izvorno postao KaKaV NeReD
ne placas pretplatu, onda vise nemas nista sa tcomom
još jedno , da li je tih 80 kb/s ili Kbit/s .I ako je Kbit/s da li je tih 80 Kbit/s tj 10 kb/s konstantna brzina lil raste i opada kao sa modemom?Izvorno postao coma_zgb
to je 80kbit/s, neznam za ovo drugo, neka ti netko drugi odgovori, nisam bas previse koristio prijenos podataka mobomIzvorno postao croreiki_
Mislim da je 80 kbps krajnja brzina, i u pravilu će se spajati na nešto manje brzine. Meni se recomo mob spaja na 320-350 kbps, kako kad, a gornja granica je 384 i teško da će ju doseći.
EDIT: Tonči Tadić the beastEvo zore evo dana, evo Tonča nadrkana
http://www.business.hr/show.php?id=13254
Zadnji uredio Drug Mile : 19-09-2006 u 23:16
pitanje: moze li se u box gurnuti drugi SIM?
Uvjeti kažu da je zabranjenoIzvorno postao RSRRCTDjsp_m
![]()
odgovor: teoretski DA. S time da si ostao bez garancije, a kad te proaktaju tko zna bez cega jos.Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
u ugovoru potpisujes da si suglasan s time da oni motre koji je SIM u uredjaju odnosno dali je SIM iz Hboxa u nekoj drugoj napravi a i lokaciju samog Hboxa sto smo vec pretresli.
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks