da je tako kako si mislio onda bi prenosivost broja izgubila svoj smisao.
da je tako kako si mislio onda bi prenosivost broja izgubila svoj smisao.
dobar grah daleko se čuje
znači najprije odjeviš fiksni kod t-coma pa onda odeš po homebox da bi njih pitao za stari fiksni ili obrnuto ili kako već . Meni bi se ovo isplatilo , samo nisam siguran koja bi bila brzina veze jer mi umts nije dostupan.
Kao sto smo vec rekli do 80kb/s, ipak brze nego dial-up i non stop si on-line....Izvorno postao croreiki_
ne trebas odjaviti nista sam kod tcoma. u Vipu potpiseszahtjev saprijenosom broja s tcoma na Vip i to oni odrade u roku do 14 dana. Za to vrijeme imas drugi broj u Hboxu na koristenje.Izvorno postao croreiki_
A ako zelis ne moras odjavljivati uopce tcomov broj vec samo dobivas od vipa novi broj.
a kad to oni odjave onda više ne plaćaš t-comu pretplatu? znam da pitam glupo pitanje ali želim biti siguran prije nego što se u išta uputim.Izvorno postao KaKaV NeReD
ne placas pretplatu, onda vise nemas nista sa tcomom
još jedno , da li je tih 80 kb/s ili Kbit/s .I ako je Kbit/s da li je tih 80 Kbit/s tj 10 kb/s konstantna brzina lil raste i opada kao sa modemom?Izvorno postao coma_zgb
to je 80kbit/s, neznam za ovo drugo, neka ti netko drugi odgovori, nisam bas previse koristio prijenos podataka mobomIzvorno postao croreiki_
pitanje: moze li se u box gurnuti drugi SIM?
Uvjeti kažu da je zabranjenoIzvorno postao RSRRCTDjsp_m
![]()
odgovor: teoretski DA. S time da si ostao bez garancije, a kad te proaktaju tko zna bez cega jos.Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
u ugovoru potpisujes da si suglasan s time da oni motre koji je SIM u uredjaju odnosno dali je SIM iz Hboxa u nekoj drugoj napravi a i lokaciju samog Hboxa sto smo vec pretresli.
Bookmarks