eto probao sam se spojiti ali bezuspjesno. Ne radiIzvorno postao xyz
![]()
eto probao sam se spojiti ali bezuspjesno. Ne radiIzvorno postao xyz
![]()
dobar grah daleko se čuje
Ma njesra je to što se ne može premještati. Kao da bi bilo interesenata da nose torbu sa svim tim sa sobom...![]()
A o triangulaciji mislim da nema govora, toliko sitničavo mislim da nisu, to mi govori logika, znači u okviru iste BS nema beda.
znaci ti vec imas homebox?Izvorno postao KaKaV NeReD
znaci ja sam isto mislio da onaj koji tebe zove mora birati predbroj, ali znaci ne mora... samo ti moras birati...
da je tako kako si mislio onda bi prenosivost broja izgubila svoj smisao.
znači najprije odjeviš fiksni kod t-coma pa onda odeš po homebox da bi njih pitao za stari fiksni ili obrnuto ili kako već . Meni bi se ovo isplatilo , samo nisam siguran koja bi bila brzina veze jer mi umts nije dostupan.
Kao sto smo vec rekli do 80kb/s, ipak brze nego dial-up i non stop si on-line....Izvorno postao croreiki_
ne trebas odjaviti nista sam kod tcoma. u Vipu potpiseszahtjev saprijenosom broja s tcoma na Vip i to oni odrade u roku do 14 dana. Za to vrijeme imas drugi broj u Hboxu na koristenje.Izvorno postao croreiki_
A ako zelis ne moras odjavljivati uopce tcomov broj vec samo dobivas od vipa novi broj.
a kad to oni odjave onda više ne plaćaš t-comu pretplatu? znam da pitam glupo pitanje ali želim biti siguran prije nego što se u išta uputim.Izvorno postao KaKaV NeReD
ne placas pretplatu, onda vise nemas nista sa tcomom
Bookmarks