Samo ako ti za pola godine postane dostupan ADSL onda ćeš godinu i pol lupati glavom u zid, jer imaš samo 1 GB download.![]()
Samo ako ti za pola godine postane dostupan ADSL onda ćeš godinu i pol lupati glavom u zid, jer imaš samo 1 GB download.![]()
Izvorno postao hrc777
da to i ja imam u vidu, ali tješim se da će možda i Vip ponuditi neke nove pakete (ne što se tiče brzine, ali što se tiče količine prijenosa podataka), tako da opet ne bi bilo loše
Sumnjam da će u skorije vrijeme dati veće pakete jer to je više namijenjeno povremenim surferima. Ako će i biti povećanja, to će biti nešto sitno.Izvorno postao SEguy
pa ne bih bas rekaoIzvorno postao hrc777
brzina prijenosa podataka u mobilnoj mrezi u zadnje se tri godine penjala sa 9.6kbps na 42, pa na 80kbps, pa na 220, pa na 384, pa sad 1.5 Mbit/s.. ADSL se IMHO nije bas tako dizao, a ako pratis trendove mobilni ce prijenos podataka matchati stalnu vezu, pa i prestici, a siguran sam da ce vip pratiti sve trendove i sa svojom opremom.. (nadogradnje softa, zamjena hardvera itd.)
uvjeren sam da ce se u dvije godine puno vise pomaknuti vip prijenos podataka, nego HaTeov ADSL, mozete me drzati za rijec
da , logićno. samo da i vip počne povećavati promet sa ovim homeboxom . meni ne treba sad super brza veza , treba mi da mogu na internet u svako doba dana . ludu brzinu veze za download koristim u knjižnici .Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
E sad sljedece pitanje s obzirom da na tel 0917700 ionake nemozes dobiti nijedne pouzdane informacije.
Opet zovem po uputama od proslog tjedna da provjerim ako su u Dubrovnik ili Split stigli uredaju HB i kazu da ih nema...., mozda krajem tjedna!
Pitam ako postoji koja druga mogucnost da mi s otoka ne treba odlaziti u Split ili Dbk.
Kazu da nema nikakve druge mogucnosti!!?
Pitam ako mogu oni slati uredaj do VIP partnera koji i inace sreduje pretplate za mobilnu telefoniju kod nas...., opet negativan odgovor.
I to ti je fleksibilnost i priblizavanje potrosacu!!??
S obzirom na sve i njihovu fleksibilnost necu nikad imati tog HB....
Ne razumijem zasto se to nebi moglo rijesavati preko on-line pristupnica??
I konacno pitanje;
Ima mozda tko pouzdanu informaciju ako se STVARNO nemoze drugacije doci do HB-a nego da se fizicki ode u VIP centar?
Homeboxa nema u prodaji cak i u nekim Vip centrima (ne zbog kolicine i zato sto ih trenutno nema) nego samo u odredjenima se moze kupiti. MIslim da je to zbog prijenosa broja, vjerojatno je to vip partnerima komplicirano raditi ili pak nesto drugo.Izvorno postao Zabac1
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks