Jer jedna bazna stanica je podijeljena na čelije, pa bi se smio seliti samo u uskom kutu, mogao bi ići bliže ili dalje stanice. Također su u gradovima stanice relaivno gusto raspoređene.
Jer jedna bazna stanica je podijeljena na čelije, pa bi se smio seliti samo u uskom kutu, mogao bi ići bliže ili dalje stanice. Također su u gradovima stanice relaivno gusto raspoređene.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Jučer sam iz zvao (usput, poprilično loše znaju u službi za korisnike), ali naletio sam na jednu koja mi je potvrdila da ukoliko se primjerice odselim, mogu ponijeti sa sobom homebox, ali on mora na svakoj adresi biti prisutan bar 6 mj., što bi značilo ukoliko ga sada uzmem, nema micanja narednih 6 mj., a onda mogu kamo hoću (ALI unutar iste županije).Izvorno postao Billy_boy
Mislim da nije tako, ako ga sad uzmeš možeš se prelocirati bilo kada samo nakon toga homebox ako aktivan bi trebao biti na toj adresi 6 mjeseci. Inače, nemoj te se oslanjati na službu radije pročitajte uvjete poprilično su jasni, a imate i faq.Izvorno postao SEguy
jel moze se zvat karnet preko toga?Izvorno postao jay
ee i to je meni palo na pamet
076 se naplacuje manje od lokalne, al ako je kao i lokalna (0,10 kn/min) to je 6kn/h sto je i dalje OK, jer se za jedan sat moze provuci 10MB, pa je to duplo manje od .. ma jooj koje kalkulacije..
nitko ne spominje cjenu 076 brojeva?Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
eto probao sam se spojiti ali bezuspjesno. Ne radiIzvorno postao xyz
![]()
dobar grah daleko se čuje
to si racunao na temelju 9,6 kbps ili ?Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
dobar grah daleko se čuje
meni bu to sekica uzela....ne brblja previše...internet joj treba al ne adsl..i za tu cjenu se po meni za nju isplati..više nego plačati pretplatu t-comu pa pretplata za net+net..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Bookmarks