Izvorno postao coma_zgb
znam kužim ja to, i u potpunosti mi je ok usluga, samo što ja ne spadam u tu ciljanu skupinu.
Doduše, nadam se kako će ponuditi i nešto veći paket, što bi mi kudikamo bolje odgovaralo.
Izvorno postao coma_zgb
znam kužim ja to, i u potpunosti mi je ok usluga, samo što ja ne spadam u tu ciljanu skupinu.
Doduše, nadam se kako će ponuditi i nešto veći paket, što bi mi kudikamo bolje odgovaralo.
Upravo sam kod VIP dealera dobijo info da to ne radi tamo gdje nema UMTS mreze??
Je to istina?
Ako je to tako onda nista od toga kod nas....
Sad vidim da je to na zalost tako!
Znaci opet ogranicenje samo na vece gradove..., a ostali......![]()
Steta!
Zadnji uredio Zabac1 : 15-09-2006 u 18:57
Nije valjda![]()
Kako vidis da je to tako ?Izvorno postao Zabac1
Znaci kupio si jedan?!
Naprava ima UMTS i GPRS, znaci jedino sto mozes pozdraviti dealera i zamoliti ga da pocne prodavati kokice.
dobar grah daleko se čuje
Ali to nigdje nije navedeno. Mogli su navest.Izvorno postao KaKaV NeReD
You can't be serious...zar je ovo moguće. Ne vjerujem da su u Vipnetu toliko glupi da plasiraju takvu tehnologiju...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Pa navedeno je u generalijama uputa za koristenje.Izvorno postao Drug Mile
29. Gdje je najbolje pozicionirati uređaj u stanu?
Homebox uređaj je najbolje postaviti blizu prozora jer je tamo najbolja pokrivenost UMTS signalom koja Vam je potrebna za spajanje na internet.
Eto...., na zalost!!![]()
ocito nisi najbolje shvatio citavu stvar (ili mozda ja nisam).Izvorno postao Zabac1
ako se ne varam u 18:41 si napisao sljedece:
Upravo sam kod VIP dealera dobijo info da to ne radi tamo gdje nema UMTS mreze??
Je to istina?
Ako je to tako onda nista od toga kod nas....
Sad vidim da je to na zalost tako!
Znaci opet ogranicenje samo na vece gradove..., a ostali......![]()
Steta!
po cemu sada zakljucujes da HB ne radi tamo gdje nema UMTS signala ?
gdje nema UMTSa radi preko GPRS-a, voice normalno, a data do 80 kbps, i dalje brze od 56k modema, pogotovo upload
Zar ne ide na shemu (4+1 odnosno 3+2) što će reći ili 80/20 ili 60/40...što i nije toliko brže od dial-upa.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
E sad opet dilema. Jel preko GPRS-a (80 kbps), ili preko EDGE-a (220 kbps)?Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
E to sam htjeo cuti!!Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
![]()
Je tih 80kbps sigurnih i uvijek brzih od dial- up pristupa? Ima tko iskustva s tim? (preko moba?)
@KaKaV NeReD
Sorry sto te moji postovi sudeci po tvojim odgovorima ljute, ali stvarno nemam pojma pa pitam!
A covjek i ocekuje da ovlasteni VIP dealer ipak nesto zna..., kad na kraju zakljucis da nema pojma!!
Hvala Vam na odgovorima, ipak cu uzetu taj HB.
Bookmarks