Mene zanima koja je cijena kada se prekorači 1 GB?
Sa nešto sporijom vezom bih još i mogao živjeti...
Mene zanima koja je cijena kada se prekorači 1 GB?
Sa nešto sporijom vezom bih još i mogao živjeti...
Kad zoveš homebox moraš uvijek koristiti predbroj. Bit će zabune kad ljudi počnu prelaziti, a onda ih susjed mora zvati sa 01...![]()
Viš', viš', nisam znao za to!
Pa to je veliki minus u glavama prosječnog Rvata, zvat 091 predbroj sa kućnog...
Mislim da je u Njemačkoj to sređeno tako da ostane isti predbroj koji si i inače imao na fiksnoj, samo što ga moraju okretati svi, ne samo oni iz drugih gradova
Oce se to moći jednostavno seliti (između dvije županije) ili će biti vezano za fiksnu adresu?
Mislim da je to za studente povoljnije od mobile carneta za iste pare, samo ako se može ljeti doma seliti!!!
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Vjerojatno će biti vezano za određenu baznu stanicu.
Bit će vezano uz baznu stanicu.Izvorno postao Billy_boy
www.oldiesclan.com
Heh, site im je očito malo u posustao...a i mislim da HSDPA podrška ovisi isključivo ako si u zoni pokrivenosti. Ja nisam ni na HSDPA ni na UMTS, tako da mi je ovo fakat malo bezveze...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Nigdje se ne spominje HSDPA, pa prema tome zaključujem da nije podržan u ovom box-u. Evo, ja sam u HSDPA zoni i da je podržan odmah bih ukinuo fiksni telefon doma, jer doma ne koristim telefon/internet toliko intezivno kao ona poslu.
Da, pretpostavljam...ali postoji nada da će biti nadogradiv...iako to meni ne znači puno, jer nema još HSDPA podrške u mom selcu![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Izvorno postao Hamanu
susjeda zoves TI sa 01 a on tebe isto kao do momenta prelaska na homebox
Dva pitanja molim:
1) Jel' se plaća naknada za korištenje radijaske frekvencije od 12,50 kn? Obzirom da je u tom boxu sim kartica, a i pretplata je u igri ...
2) Jel' se podaci mogu sažimati kao kod Carnetovog pristupa putem UMTS-a pa ti 3 GB ispadne cca 1 GB ?
Nije ovo za mene ...
kolko ja znam kod carnetovog pristupa se podaci nemogu sazimati, sw za sazimanje radi samo kod normalnih broadband paketa na vipu 128mb/100kn 512/200kn 1gb/300knIzvorno postao tomislav10
Aha .... OKIzvorno postao coma_zgb
Nije ovo za mene ...
1) Ne placa se jer se stvar tretira kao fiksna linija.Izvorno postao tomislav10
2) Bojim se da ne sljaka jer vec na 1 GB tarifama to ne radi neko vrijeme
dobar grah daleko se čuje
malo si pomjesao loncice.Izvorno postao Hamanu
Cemu onda prenosivost broja kada bi bilo tako komplicirano kako ti kazes. Zovu te kao i dosada, ako je netko iz tvoje zupanije zove te bez predbroja, a ako je iz druge zupanije onda te zove sa predbrojem. Znaci kao da se kod tebe nije nista mijenjalo.
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks