imaju potencijala, ako budu brzi i iskoriste šansu agresivnim marketingom dok se ne pojave ostali igrači sa DSL ponudom. Ako ne uspiju sada masovno ulovit pretplatnike propast će im šansa
imaju potencijala, ako budu brzi i iskoriste šansu agresivnim marketingom dok se ne pojave ostali igrači sa DSL ponudom. Ako ne uspiju sada masovno ulovit pretplatnike propast će im šansa
Za sad sve informacije u svezi Vodafone Homebox usluge VIP-a zvuce jako dobro.
Kolika je obracunska jedinica?
Koliko kosta poziv prema "takvom" broju?
Teorija je kad se sve zna, a ništa ne radi.
Praksa je kad sve funkcionira, a nitko ne zna zašto.
Košta kao i poziv prema bilo kojem drugom fiksnom broju.Izvorno postao Crodux
Jesi li siguran? Ili se možda računa kao poziv prema mobilnom broju?Izvorno postao jay
Mislim, da ne bi možda ti brojevi imati pozivni 091...
Siguran i poprilično sam siguran da neće biti nikakvih obveznih predbrojeva kakve spominjete.Izvorno postao hrc777
Ovo je dobra stvar, jedino je zajeb što se ne može koristiti HSDPA.
Izvorno postao Drug Mile
Koliko ja znam ovi Vip-ovi Homebox-ovi su najnoviji modeli, tako da bi hsdpa trebao raditi.![]()
www.oldiesclan.com
a kako to funkcionira, jeli ja moram za to imati prikljucak t-coma i placati 70 kn ili sta, nije mi jasno, mozete objasniti sta mi je sve potrebno?
nema veze s t-comom... samo Vip-u plaćaš 150kn mjesećno, plus potrošnju...Izvorno postao The Dragon
Nemoraš ni fiksnu liniju imat...
P.S. Pročitaj prethodni post... sve ti piše
www.oldiesclan.com
Izvorno postao The Dragon
ako bi uzeo ovo onda bi tvoje obveze prema T-comu prestale, što bi značilo da više nemaš tu trenutnu pretplatu, ali ovdje imaš VIP-ovu od 150,00 kn u koju ti je uključeno 150 minuta za sve fiksne i mobilne mreže u RH, te 1GB prometanadam se da je jasnije, ako nije pročitaj malo gore sve ti je već lijepo objašnjeno
da li ste si preračunali koliko vas dođe dodatni gigabajt? 200 kuna!!!
Da to je istina ali ako ti uopce treba!Izvorno postao symibman
nekima za surfanje i mail je i 1 GB preko glave.....
Izvorno postao symibman
ma i ja sam to skužio (izračunao) ali kako nisam bio siguran u točnost svog rješenja nisam napisao - upravo radi toga mi se ne isplati ići na ovo, da je bar veći promet![]()
mene zanima realna brzina korištenja interneta pomoću homebox-a. brzina u idealnim uvjetima je 386 kbit-a ako se korist umts (moje područje je pokriveno umts signalom), a realna brzina ovisi o trenutnoj zauzetosti bazne stanice. ??? taj sam odgovor dobio na informacijama u vip-u. ako se brzina može spustit do 300 kbit-a, to bih još i mogao tolerirati ali ako je za očekivati i brzinu do nekih 200 kbit-a, onda mogu homebox odmah izbaciti iz svih opcija mog priključenja na net. da li je netko možda imao kakva iskustva sa homeboxom?
Evo iskustva jednog korisnika.Izvorno postao sedam
http://www.inet.hr/~mihac/
To je bivsi korisnik jer je isti navodno raskopao Homebox a time i vjerojatno prekrsio neku od tocaka ugovora pa se sad baca po podu da su mu svi kriviIzvorno postao ojpi
![]()
dobar grah daleko se čuje
VIPnet mora ograničiti Homebox tarifu
Na istoj sjednici na kojoj je Vijeće HAT-a oduzelo ViMMax koncesiju Iskonu i dodijelilo je VIPnetu, donesena je i odluka koja će ovog operatera puno manje veseliti.
Vijeće je naime odredilo da je VIPnetova tarifa "Opcija Fiksna" u kojoj nude do 500 minuta razgovora preko Homeboxa za svega 0,10 kn/min preniska i da ograničava tržišno natjecanje te su dozvolili svega 35 minuta mjesečno po toj povlaštenoj cijeni dok će se nakon toga primjenjivati standardni cjenik.
Kako je mnogo korisnika uzelo Homebox i potpisalo 24-mjesečni ugovor s VIPnetom upravo zbog te povoljne opcije, za sada nije jasno da li će ti korisnici moći otkazati ugovore.
http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=75915
Nije dušo. Krivo misliš.Izvorno postao KaKaV NeReD
Nisam prekršio niti jednu od točaka ugovora, jer takve točke ne postoje, niti su igdje navedene.
Da je potpisan i jedan dio u kojem se navode opći ili bilo koji uvjeti, onda bih već ja protiv njih podnio kaznenu prijavu zbog softverskog devastiranja uređaja i ograničavanja funkcija.
Uređaj koji sam rastavio je kupljen u Austriji i ima 3 puta više funkcija od ovoga, a još jedan mi radi u uredu.
Ovaj o kojem sam pisao je bio na kućnoj adresi. Pročitaj si na mojoj stranici sve ,pa onda komentiraj.
kao da zoveš fiksnu... a pretpostavljam da se naknada za fiksnu i dalje plaća T-Comu?Izvorno postao Crodux
Svi smo mi u krastavcu...
Ne plaća se, jer uopće ne koristiš njihovu infrastrukturu, kužiš?
Svoj kućni uštekaš u Homebox koji bezžično komunicira nadalje...
Mene zanima koja je cijena kada se prekorači 1 GB?
Sa nešto sporijom vezom bih još i mogao živjeti...
Kad zoveš homebox moraš uvijek koristiti predbroj. Bit će zabune kad ljudi počnu prelaziti, a onda ih susjed mora zvati sa 01...![]()
Viš', viš', nisam znao za to!
Pa to je veliki minus u glavama prosječnog Rvata, zvat 091 predbroj sa kućnog...
Oce se to moći jednostavno seliti (između dvije županije) ili će biti vezano za fiksnu adresu?
Mislim da je to za studente povoljnije od mobile carneta za iste pare, samo ako se može ljeti doma seliti!!!
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Izvorno postao Hamanu
susjeda zoves TI sa 01 a on tebe isto kao do momenta prelaska na homebox
Bookmarks