Zaboravljate jedno: VIP-ov signal pokriva gotovo cijelu Hrvatsku, dok ADSL još uvijek mnogima nije dostupan.
Zaboravljate jedno: VIP-ov signal pokriva gotovo cijelu Hrvatsku, dok ADSL još uvijek mnogima nije dostupan.
što samo govori da če vjerojatno "pokupit" i one koji žele adsl a nemogu ga dobit zbog lokacije
imaju potencijala, ako budu brzi i iskoriste šansu agresivnim marketingom dok se ne pojave ostali igrači sa DSL ponudom. Ako ne uspiju sada masovno ulovit pretplatnike propast će im šansa
Za sad sve informacije u svezi Vodafone Homebox usluge VIP-a zvuce jako dobro.
Kolika je obracunska jedinica?
Koliko kosta poziv prema "takvom" broju?
Teorija je kad se sve zna, a ništa ne radi.
Praksa je kad sve funkcionira, a nitko ne zna zašto.
Košta kao i poziv prema bilo kojem drugom fiksnom broju.Izvorno postao Crodux
Jesi li siguran? Ili se možda računa kao poziv prema mobilnom broju?Izvorno postao jay
Mislim, da ne bi možda ti brojevi imati pozivni 091...
Siguran i poprilično sam siguran da neće biti nikakvih obveznih predbrojeva kakve spominjete.Izvorno postao hrc777
a kako to funkcionira, jeli ja moram za to imati prikljucak t-coma i placati 70 kn ili sta, nije mi jasno, mozete objasniti sta mi je sve potrebno?
nema veze s t-comom... samo Vip-u plaćaš 150kn mjesećno, plus potrošnju...Izvorno postao The Dragon
Nemoraš ni fiksnu liniju imat...
P.S. Pročitaj prethodni post... sve ti piše
www.oldiesclan.com
Izvorno postao The Dragon
ako bi uzeo ovo onda bi tvoje obveze prema T-comu prestale, što bi značilo da više nemaš tu trenutnu pretplatu, ali ovdje imaš VIP-ovu od 150,00 kn u koju ti je uključeno 150 minuta za sve fiksne i mobilne mreže u RH, te 1GB prometanadam se da je jasnije, ako nije pročitaj malo gore sve ti je već lijepo objašnjeno
mene zanima realna brzina korištenja interneta pomoću homebox-a. brzina u idealnim uvjetima je 386 kbit-a ako se korist umts (moje područje je pokriveno umts signalom), a realna brzina ovisi o trenutnoj zauzetosti bazne stanice. ??? taj sam odgovor dobio na informacijama u vip-u. ako se brzina može spustit do 300 kbit-a, to bih još i mogao tolerirati ali ako je za očekivati i brzinu do nekih 200 kbit-a, onda mogu homebox odmah izbaciti iz svih opcija mog priključenja na net. da li je netko možda imao kakva iskustva sa homeboxom?
Evo iskustva jednog korisnika.Izvorno postao sedam
http://www.inet.hr/~mihac/
kao da zoveš fiksnu... a pretpostavljam da se naknada za fiksnu i dalje plaća T-Comu?Izvorno postao Crodux
Svi smo mi u krastavcu...
Ne plaća se, jer uopće ne koristiš njihovu infrastrukturu, kužiš?
Svoj kućni uštekaš u Homebox koji bezžično komunicira nadalje...
Mene zanima koja je cijena kada se prekorači 1 GB?
Sa nešto sporijom vezom bih još i mogao živjeti...
Odlično...Izvorno postao andrija
![]()
Svi smo mi u krastavcu...
Izvorno postao andrija
koristis je u djelu sve dok se na nivou fiksne mreze ne preusmjeri na mobilnu dakle promet ide ovako
sadasnji fiksni broj nazovimo X a vipov y
poziv od pretplatnika na x mrezi ide ka X broju po infrastrukturi opertera X i preusmjeri se na Y broj koji je priodruzen serijskom broju sim kartice
a u obrnutom smjeru zoves neki X broj sa predbrojem u svakom slucaju pa i prema svom susjedu na X mrezi
jasno??
Potpisujem!Izvorno postao sodom
![]()
T-com nas vec vise od godine dana vuce za nos s prikupljanjnem onih lista interesenata za ADSL.., te do sad nema nikakvih pomaka i informacija.
Taj Homebox uzimam odmah kad bude moguce.
Meni je za doma 1GB sasvim dosta (mail + surfanje). Na poslu ionako imam ADSL.
Do sad sam koristio T-com paket Super 150 za 99,00kn mjesecno i ako bi sad uzeo jos osnovni ADSL bi me zajedno doslo 198,00kn.
Kod Homeboxa imam za 150kn 150min. mukte (sve mreze) + 1GB prometa + puno jeftinije razgovore (pogotovo prema mobilnim mrezama)
Zadrzat cu stari broj....
Bio danas kod VIP dealera ali jos nista nezna!!??![]()
Nekad smo potrosaci informiraniji nego prodavaci sto na zapadu nije praksa....
Svaka cast VIP-u!
nažalost vrlo česta praksa u nas, dosta poražavajuće čak. dođeš tamo i uvjeravaš njega da nešto ima, a on tvrdi da nemaIzvorno postao Zabac1
![]()
Odite u VIP centar... partneri homebox-ove neće dobiti tako brzoIzvorno postao Inovator
www.oldiesclan.com
Kad će T-mobile izbaciti t-mobile@home? Pretpostavljam vrlo brzo ako žele ostati konkurentni.
Izvorno postao Scitec
Kad bi ga imali bilo bi super....(VIP centar)
Bookmarks