Vecina ih je uzela radi slobodne telefonske linije i vecinom ih je uzelo mladje pucanstvo, do 40 godina.
Vecina ih je uzela radi slobodne telefonske linije i vecinom ih je uzelo mladje pucanstvo, do 40 godina.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Točno, želim samo reći da ako se doslovno bombardira (količinski) čovjeka nekom reklamom i uvjeravanjem da mu je baš to i to potrebno, on će najvjerojatnije i prihvatiti reklamirano.
Već sam bezbroj primjera u životu vidio, i moram reć da sam malo čak i razočaran ljudskom prirodom - premalo mislimo svojom glavom...
slažem se sa andrijom,agresivna kampanja prodaje svaki proizvod,to je činjenica,a to što moj susjed (samac 65g) ima adsl a nezna pravilno pokrekut web browser ide samo tome u prilog.
ajme meniIzvorno postao sodom
![]()
Zaboravljate jedno: VIP-ov signal pokriva gotovo cijelu Hrvatsku, dok ADSL još uvijek mnogima nije dostupan.
što samo govori da če vjerojatno "pokupit" i one koji žele adsl a nemogu ga dobit zbog lokacije
imaju potencijala, ako budu brzi i iskoriste šansu agresivnim marketingom dok se ne pojave ostali igrači sa DSL ponudom. Ako ne uspiju sada masovno ulovit pretplatnike propast će im šansa
Za sad sve informacije u svezi Vodafone Homebox usluge VIP-a zvuce jako dobro.
Kolika je obracunska jedinica?
Koliko kosta poziv prema "takvom" broju?
Teorija je kad se sve zna, a ništa ne radi.
Praksa je kad sve funkcionira, a nitko ne zna zašto.
Košta kao i poziv prema bilo kojem drugom fiksnom broju.Izvorno postao Crodux
kao da zoveš fiksnu... a pretpostavljam da se naknada za fiksnu i dalje plaća T-Comu?Izvorno postao Crodux
Svi smo mi u krastavcu...
Potpisujem!Izvorno postao sodom
![]()
T-com nas vec vise od godine dana vuce za nos s prikupljanjnem onih lista interesenata za ADSL.., te do sad nema nikakvih pomaka i informacija.
Taj Homebox uzimam odmah kad bude moguce.
Meni je za doma 1GB sasvim dosta (mail + surfanje). Na poslu ionako imam ADSL.
Do sad sam koristio T-com paket Super 150 za 99,00kn mjesecno i ako bi sad uzeo jos osnovni ADSL bi me zajedno doslo 198,00kn.
Kod Homeboxa imam za 150kn 150min. mukte (sve mreze) + 1GB prometa + puno jeftinije razgovore (pogotovo prema mobilnim mrezama)
Zadrzat cu stari broj....
Bio danas kod VIP dealera ali jos nista nezna!!??![]()
Nekad smo potrosaci informiraniji nego prodavaci sto na zapadu nije praksa....
Svaka cast VIP-u!
nažalost vrlo česta praksa u nas, dosta poražavajuće čak. dođeš tamo i uvjeravaš njega da nešto ima, a on tvrdi da nemaIzvorno postao Zabac1
![]()
Odite u VIP centar... partneri homebox-ove neće dobiti tako brzoIzvorno postao Inovator
www.oldiesclan.com
Bookmarks