Ovo moze proci, onima kojima nije bitan Adsl, a ostali tesko da ce odreci fiksne linije T-com.Znaci vecinom starijem pucanstvu, ali kako oni nisu dicni novim tehnologijama cini se da je ta ponuda unaprijed osudjena na propast
Ovo moze proci, onima kojima nije bitan Adsl, a ostali tesko da ce odreci fiksne linije T-com.Znaci vecinom starijem pucanstvu, ali kako oni nisu dicni novim tehnologijama cini se da je ta ponuda unaprijed osudjena na propast
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ne, nužno ukoliko naprave stvarno agresivnu kampanju gdje će ljude bombardirati tvrdnjapa tipa "uštedit ćete 30%, bili bi ludi da to ne uzmete"
Bilo je vec slicnih pokusaja, pa su neslavno zavrsili.Ako se ne varam ono sa vezivanjem za jedan BS.Cini mi se da je ta usluga otisla u ropotarnicu povijesti
Meni je MaxADSL kampanja koju je u zadnje 2 god proveo T-sCum pravi dokaz da je tako nešto i moguće. 100000 korisnika im je bio cilj, sada je ta brojka premašena...
I večina korisnika ga je uzela za normalno surfanje tu i tamo, tako da ih nije oduševila naprednost tehnologije i veliki skok u kvaliteti
Vecina ih je uzela radi slobodne telefonske linije i vecinom ih je uzelo mladje pucanstvo, do 40 godina.
Točno, želim samo reći da ako se doslovno bombardira (količinski) čovjeka nekom reklamom i uvjeravanjem da mu je baš to i to potrebno, on će najvjerojatnije i prihvatiti reklamirano.
Već sam bezbroj primjera u životu vidio, i moram reć da sam malo čak i razočaran ljudskom prirodom - premalo mislimo svojom glavom...
slažem se sa andrijom,agresivna kampanja prodaje svaki proizvod,to je činjenica,a to što moj susjed (samac 65g) ima adsl a nezna pravilno pokrekut web browser ide samo tome u prilog.
ajme meniIzvorno postao sodom
![]()
Zaboravljate jedno: VIP-ov signal pokriva gotovo cijelu Hrvatsku, dok ADSL još uvijek mnogima nije dostupan.
Bookmarks