dobra ponuda , al treba sad vidit T-com-ov odgovor na ovo(ako ga uopće bude jer oni se ponašaju koda su sami na svijetu) ..... jedino šta mi se ne sviđa onih 24mj ugovora al to su svi počeli prakticirat....
tko voli nek izvoli, ja se drzim fiksne linije i dsl-a![]()
Apsolutno, ipak mi nije dosta 1GB za internet, a i brzine nisu nešto. Pogotovo sad kad je optima objavila cijene adsla. Ako mi bude dostupno prelazim.Izvorno postao pppprrrr
Ovo moze proci, onima kojima nije bitan Adsl, a ostali tesko da ce odreci fiksne linije T-com.Znaci vecinom starijem pucanstvu, ali kako oni nisu dicni novim tehnologijama cini se da je ta ponuda unaprijed osudjena na propast
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ne, nužno ukoliko naprave stvarno agresivnu kampanju gdje će ljude bombardirati tvrdnjapa tipa "uštedit ćete 30%, bili bi ludi da to ne uzmete"
Bilo je vec slicnih pokusaja, pa su neslavno zavrsili.Ako se ne varam ono sa vezivanjem za jedan BS.Cini mi se da je ta usluga otisla u ropotarnicu povijesti
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Pa ovo je boli glava dobro. Odlično riješenje da se oslobodim kmetstva T-sCuma.
Ipak, ponuda mi je malo nedorečena...npr. samo 1GB za internet, a sve ostalo vjerojatno po paprenoj cijeni.
Da je ta ponuda vezana za net malo bolja odmah bih potpisao...
Bookmarks