ovo je offtopic+smirite tonIzvorno postao mpx-200
. Da, radi se o modelu koji nije moguce nadograditi i ne podrzava niti EDGE niti HSDPA, ali podrzava 3G sto je vise nego sto zasluzujete vi zlorabljivaci studenata po toj cijeni
![]()
[QUOTE=jay]Pričaš gluposti, Vip u svojoj ponudi odavno ima karticu (umts+edge) koju možeš nadograditi da podržava hsdpa. Evo je ovdje.
QUOTE]
Ako nešto neznam, pitam, pročitam etc i ne istrčavam se pred rudo
vidi ponudu vip carnet ,,dakle ta kartica ima samo UMTS i GPRS i o TOJ kartici sam ja pricao kao bofl robi, pa je po takvome i ovaj home box bofl jer je tu ocito utrpana ta kartica plus jos jedna za govorni dio
i..oladi malo s komentarima
ovo je offtopic+smirite tonIzvorno postao mpx-200
. Da, radi se o modelu koji nije moguce nadograditi i ne podrzava niti EDGE niti HSDPA, ali podrzava 3G sto je vise nego sto zasluzujete vi zlorabljivaci studenata po toj cijeni
![]()
HM-ova jos od prve posiljke nema!
Po zadnjim informacijama ih VIP ocekuje u vecim kolicinama pocetkom listopada....
Da, ovaj put će doći 200 komada više.Izvorno postao Zabac1
![]()
Jesu mozda u meduvremenu mozda koje naznake reagiranja T-coma u svezi HB-a?
Koji je vas prijedlog;
- Kupiti HB ako ti ponuda i korisnost odgovara
- Sacekati jos koji mjesec da se vidi reakcija (odgovor) T-coma?
Inace mi je dosta cekanja T-Comovog ADSL-a, ali ipak ako sam toliko dugo cekao....
Teško da će T-com uvesti nešto tipa homebox. Šta je tebi u cijeloj toj priči važnije? Telefon ili internet?
EDIT, ako ti je internet, onda fino uzmi web and walk od T-mobila i možeš raskinut ugovor kad hoćeš
Svakako internet, tel. koji imam sad je ok (bez obzira na cijene).
Preko dial-up modema bi platio tel. abnormalno puno (vrijeme) pa se necu ni prikljuciti a 1 GB prometa na HB-u mi je preko glave jer mi je vazno da sam ON-line.
Razmisljao sam i o vodafone mobile connect kartici ali je daleko skuplje jer tu kod HB-a za 150kn dobijem i 150min. telefoniranja + LAN ili WLAN spajanje domaceg PC-a + WLAN notebooka kad dodem doma i tamo amo E60 kad je notebook i PC iskljucen i kad stigne mail.
Zadnji uredio Inovator : 28-09-2006 u 23:01
mislim da uzmes HB, ako je tkava situacija...Izvorno postao Zabac1
hmm a fakat ih ne kuzim - kaj su mislili da ce to ici tak, ono malo po malo.. pa trebali su nakrcat dva kontejnera HB-a na lager..Izvorno postao Drug Mile
Jel zna netko kako izracunati koliko ce mu biti brzina na Homeboxu s obzirom na lokaciju gdje se trenutno nalazi (GPRS, EDGE, UMTS..) ? Inace sam iz Vz i planiram uzeti HB.. cim dodje nova posiljka..
uzmes mob na to mjestu i odes na
http://bwm.carnet.hr/
..iako i to nije mjerilo, ali dati ce ti prilicno jasnu sliku..
Meni na mobu pokazuje 0,0 kbps![]()
VZ je pokriven UMTSom pa bi mogao ocekivati brzinu do 380 kbit/s. Najbolje da se raspitas u centru pa da im tocno kazes lokaciju a oni tebi dali si u zoni pokrivenosti. Imaj na umu da je 384 kbps max. brzina koju vjerojatno neces imati stalno, ali 200tinjak kbps mozes ocekivati.
dobar grah daleko se čuje
Meni je uglavnom između 270 - 320.
Danas bi kao opet trebali doci HB-ovi u VIP Centre.
Zovem po 10 puta na broj za korsinike te non stop govore naka nazovem ponovo za 2 sata.
Nista od toga na kraju!
Onda idem po putu veza da vidim u cemu je stvar. (citaj, ako si obican korisnik nema sanse da dodes do tog uredaja).
Izuzetno vazna informacija je jos da mozes HB kupiti samo u zupaniji u kojoj ces korstiti broj. (isti pozivni broj)
Npr. ako si iz Osijeka i slucajno si u Zg. te imaju uredaj ga ne mozes kupiti!!??
Trebas ga kupiti u Osijeku ili drugom gradu koji ima VIP Centar te je u istoj zupaniji (pozivni broj).
Na kraju saznajem da me ceka jedan uredaj od 10.10. dalje..., do tad nista!!
Pa ako to nije uzas??!!
Bome, užas za tebe a i za T-com![]()
@Žabac, bio sam danas, ali ništa, i ne znaju kad će. A ovo što kažeš da moraš u svojoj županiji, znači, moraš u Dubrovnik![]()
Jebeš državu, županije i operatere![]()
@Žabac, bio sam danas, ali ništa, i ne znaju kad će. A ovo što kažeš da moraš u svojoj županiji, znači, moraš u Dubrovnik![]()
Jebeš državu, županije i operatere
Tako je nista danas!!
Korisnike zavaravaju na nacin da ti cijeli dan govore, sad ce doci...., zovite za 2 sata, HB-ovi su na putu i cim stignu u Split oni ce se javiti i mi cemo imati info. o raspolozljivosti!
Na kraju saznam (preko veze) da prije 10.10. nista!!
Tko je tu lud!!:bunny:
A ona tvoja recenica na kraju.....![]()
Jel' netko ubo' taj HB? Pa da nabaci pokoju impresiju ...![]()
Nije ovo za mene ...
U Dubrovnik danas stigla 3 kom HB-a.![]()
Nadam se da cu moci u ponedjeljak napisati prvu recenziju....![]()
Čak 3 !!!??? Fasciniran sam. Jel daju količinski popust![]()
Aha cak 3!!
Popust?? Mos mislit....., nemozes ni jednog dobit!
Imas koju info jesu ih dobili i koliko u Splitu?
nisam bio jutros, inače ovih dana mi samo mahnu kroz prozor i ja produžim ....Izvorno postao Zabac1
evo necete vjerovati box uzela moja mama za sebe doma, stara zena al zna sta valja
dakle dosla zena u vip ducan, dobar dan jel imate ono s reklame, ima, hvala i bok
dogovoris se kada ce ti biti nedostupna fixna radi portanja broja (ona je danas dogovorila 18.10. od 8-11 ujutro)
dubis kutiju i sve u njoj
dakle box, antena i punjac plus dve SIM kartice - jedna data, jedna voice
ukebas sve zajedno i pokrenes - telefon radi normalno samo je drugaciji pozivni signal - konstantan zvuk
prije prvog spajanja na net treba iskonfigurirati data vezu - spojis se UTP LAN kablom na box (u kutiji daju) i upises u browser bez povezivanja htpp://192.168.1.0 - otvori se html konfiguracija i tamo sve lako i fino podesis enkripciju, da ne pita PIN i tako..
nakon tog mozes se spajati wireless... kako je kod moje mame pc daleko od prozora kupiti cu joj wifi USB za PC i da ga mogu uzeti i ustekati u lap kad joj dodjem u posjet
osim toga ima mali problem sa faksiranjem - radilo je dok je faks bio prikljucen preko telefona, a kada se usteka u faks konektor ne radi, a to je upravo kombinacije koja njoj treba radi polozaja u stanu i provodjenja zica po kuci
takodjer, box kada se telefonira radi interferenciju sa bezicnim telefonom i tv-om pa ce trebati naci idealan polozaj u stanu, narocito s obzirom na umts..
eto to je to, jednostavno je u biti i radi, ako koga nesto zanima slobodno pitajte
ps. postoji jo jedan odlican feature - mrezni printer! printer se spoji na USB konektor boxa i dostupan je svima preko wifi-ja!!
Evo ja sam konacno jucer uzeo Homebox. U Vz ih je doslo 10 i odmah su otisli. Kao sto je napisano gore sve se lijepo poslozi u roku 30 min. Jedino mi ne radi mrezni printer koji se usteka u Homebox. Ima tko kakvog iskustva jel uspio instalirati printer ? Ja imam HP LaserJer 1020.
Bookmarks