Sutra kreće, sutra više informacija![]()
Sutra kreće, sutra više informacija![]()
www.oldiesclan.com
Što je to?
Neka šema fiksno-mobilnog telefona, 0,10 kn pozivi prema fixnoj mreži i Vipu za čini mi se 0,50 kn. I ja sam sinoć saznao iz provjereno pouzdanog izvora. Uz to 1 gb prometa na internetu. Sve skupa za nekih 150 kuna, mislim da je tako nekako
čuo sam za to
Pa ćemo fino odjavit fiksne telefoneJa od tri koja plaćam, odjaviću sigurno dva.
ja ne plaćam ništa pa mi to puno ne znači![]()
IP adresa ti apsolutno nema nikakve veze sa UMTS signalom. Kada si mjenja IP adresu to ti je bila IP adresa racunala i default gateway.
dobar grah daleko se čuje
Da, al mislim da su njihovi slabi signali bliži modemu nego kablu,ovaj uređaj sam uzeo jer sam mislio da su ti iz Vipa bolji od onih lopova iz HT,ali sad vidim da nisu,..ono najgore je da nepoznam nikog tko ima stalnu onu najjaču UMTS vezu,pa mislim kakvi su im to odašiljači...ovo je samo dokaz kak smo daleko od EU po svemu
Ja sam ti u Rijeci te mi je u 90% signal pun u UMTS
Ja sam mala bebica namiguša!
ne kužim to,a mi kaj smo u Zagrebu i okolici imamo GPRS,meni je sad trenutno konekcija 100mbps,a najveća moguća je 384
malo ti fali edukacije. Brzina od 100Mbps ti je brzina LANa odnosno brzina kojom komuniciraju Homboks i komp.
100 Mbps ti je veza do homeboxa a UMTS je 384 kbps odnosno o,384 Mbps
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
ima li bilo kakav način da se signal koji homebox hvata pojača?
nazalost NE. Eventualno promjenom lokacije HB-a
..evo ja imam par pitanja:
1.Kak će mi funkcionirat HB ako sam spojen na WiFi mrežu a na internet tu i tamo idem prek frendove IP adrese?Dakako sa HB bih išao i na net no nebi se odreknuo ni ovog interenta kojeg tjeram prek' frenda. Da li je moguće mijenjat cijelo vrijeme IP za Internet bez posljedica (u SZK su rekli da nesmijem mjenjat IP adrese)?
2. S obzirom da VIP zadržava pravo promjene cijena, kolko je vjerovatno da se cijena poziva (10lp) neće mijenjati kroz 24mjeseca obveznog korištenja?
hvala
http://www.inet.hr/~mihac/
Sva pitanja i odgovori vezani u HOMEBOX!!!
pa nema bas svih odgovora a i treba uzeti u obzir da taj lik tjera mak na konac a i letimicnim pregledom useri HBa mogu skuziti da ima dosta pogresnih stvari napisanih. Primjer je Another client is managing router now..
istina,ali to moze biti naputak nekome da ne "kupi muda umjesto bubrega"!!!
jako malo ljudi uopce spominje mogucnost povrata Homeboxa u roku od 5 dana ako ne ispunjava ocekivanje uvijete.
Koliko se naplačuje dodatni Gb internetskog prometa?
Pojavio se "homebox call" samo za pozive!
80kn pretplata
0.10 fiksna
1 kn VIP (a prije je bilo 0,50kn)
1,5 kn ostale mob.mreze
i neki novi (ako se ne varam) uvijeti:
"Cijena poziva prema nacionalnim fiksnim mrežama definirana Homebox odnosno Homebox Call tarifnim modelom vrijedi za prvih 1000 minuta razgovora, tijekom jednog obračunskog razdoblja. Vipnet zadržava pravo sve pozive prema nacionalnim fiksnim mrežama izvan prvih 1000 minuta razgovara tijekom jednog obračunskog razdoblja obračunati prema cijeni poziva prema drugim mobilnim mrežama."
baš me zanima kako će ovaj funkcionirati? Usput, planiraju li oni uopće podići ovaj paket sa 1 GB na nešto više ili je to za njih plafon?
Bookmarks