Mislim da ti nokia n70 nece uopce kuziti RS karticu...tako da je to to...a inace ako kartica ima dva reda onih zlatnih konektora onda je DV...ako ima samo jedan red onda nije DV....tako ti je najjednostavnije za ustanovit
kopao sam po threadovima pol sata ali niš mi ne pomaže....kad sam kupio prvi symbian 3230 kupio sam i rs-mmc od 512 marke siliconpower,bacio omot i sad nemam pojma jel kartica dv ili nije formatiram ju na kompu i kad ju stavim u novu n70 kaže mi da mem. kartica nije umetnuta,odnosno niš se ne desi to mi piše tek kad odem na memoriju u izborniku....a opet nisam siguran jeli ta kartica dv ili nije .. kako to mogu provjerit? silicon power ni nema svoju stranicu (barem mi se tako čini) a na kartici piše samo 512 mb rs mmc ...
prepoznaje li nokia samo dv rs mmc ili bi neš i napisala za karticu koja nije dv nešto naprimjer unknown format ili slično....help???
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
Mislim da ti nokia n70 nece uopce kuziti RS karticu...tako da je to to...a inace ako kartica ima dva reda onih zlatnih konektora onda je DV...ako ima samo jedan red onda nije DV....tako ti je najjednostavnije za ustanovit
Zadnji uredio matrixcore : 13-09-2006 u 16:29 Razlog: pun k... pravopisnihi i inih gresaka ;)
Ma da?
Moja original DV RS MMC za 6680 od 64MB ima samo 1 red kontakata, a dolazi u tvorničkom paketu.
@Iwek, očigledno je da si u 3230 koristio MMC RS, znači ne dual voltage pa ti stoga neće raditi u n70.
Istina, Bog, meni na n70 (ni na 6680) nije htjela raditi ni Amzorova RS DV MMC, pa sam je morao zamijeniti.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
E a moja original 64 mb kartica koja je dosla sa N70 ima dva reda kontakata...pa isto tako i kupljena naknadno DV RS kartica od 1 gb....i jedna od 512mb takodjer dva reda kontakata....a RS kartica npr od 128 koja dolazi u paketu sa BQ C81 ima samo jedan red kontakata...e sad...ja vucem te zakljucke na temelju dosad vidjenih kartica....a ti ako imas kakvu iznimku...super...samo potvrdjuje pravilo
Takodjer ako zelis...lupim ti slike od svih navedenih kartica...i ti bi mogao takodjer bacit sliku od te 64 mb kartice sa jednim redom kontakata...bas me zanima...
Edit:
Sad provjerio kod prijatelja koji je vlasnik 6680.....ima original karticu sa 2 reda kontakata...tako da si ti stvarno velika iznimka...i sad me jos vise zanima ta kartica..
okej sve riješeno kog još zanima moja kartica nek pogleda u oglasnik![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evo, za mog frenda, Nevjernog Tomu. Ja imam ovakvu MMC koju sam dobio s kutijom.Izvorno postao matrixcore
http://3lib.ukonline.co.uk/photos/nokia6680card.jpg
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Dragi moji forumasi, pa nema veze broj redova kontakata sa voltazom...
Ja sam imao origigi od 64 mb i ta mi je brzo riknula, a isto tako i frendu, valjda su ih tako napravili da ljudi kupe nove...Nakon toga sam kupio od 256 i radila je dugo dok mi mob nije ukraden hehe, i imao sam u 2 reda a ona od 64 samo jedan i obje su bile dv.
n70 prepoznaje samo dv i to je to...
Nema veze broj redova kontakata...
Zahvaljujem na slici...stvarno me strasno zanimalo.....Izvorno postao Mobyy
Iako je (ili bi barem trebao biti) standard dual voltage kartice dva reda kontakata....Iskljucivo me iz tog razloga zanimalo....Sad sam malo i proguglao....priznajem bio sam u krivu...NHF
Da, Nokina RS DV MMC ima dva reda kontakata... ja imam TakeMS RS DV MMC, i jedan red kontakta... tako da to nije ništa čudno...Izvorno postao matrixcore
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
to mi ne odgovara na moje pitanje kako mogu provjerit jel moja kartica dv ili nije formatirana je na kompu (ne sa fat 32 nego samo sa fat i kad ju stavim u mob niš se ne dešava...)
možeš ju provjerit tako da staviš u telefon i ako ju ne prihvača onda nije dv![]()
![]()
ko što Sodom kaže, ako ti ju mob ne prihvača, onda nije DV, a ako ti ništa ne napiše odi u postvka (opcije) -> memorija, i probaj formatirat MMC, ako neće, onda nije DV!
Jednostavno...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
gracias...........
x2
Bookmarks