Očito nisi kak treba stavio onu gumicu za prijenos signala ispod ekrana ili ti se pomakla tijekom čišćenja. Ja sam neki dan svoju cijelu rastavio u komadiće, očistio svu prašinu četkicom i ispolirao obje strane ekrana. Radi normalno sve...
Očito nisi kak treba stavio onu gumicu za prijenos signala ispod ekrana ili ti se pomakla tijekom čišćenja. Ja sam neki dan svoju cijelu rastavio u komadiće, očistio svu prašinu četkicom i ispolirao obje strane ekrana. Radi normalno sve...
Znači ti si rastavio kompletan ekran na slojeve? Mogu bez straha odljepit sve djelove, očistit i vratit sve nazad?Izvorno postao domy_os
I da... čime si očistio ekran?
Ima netko za prodat N 6600 u kvaru? Treba mi cijeli ekran...
Kak misliš na slojeve? Polirao sam pastom za poliranje ekrana...
nemoj rastavljat ekran čovječe. Skini cijeli ekran sa matične i očisti kontakte (maramica, štapič za uši). Kontakti na matičnoj, kontakti na ekranu i gumica koja spaja to dvoje. Gumicu dobro pregledaj prije vračanja, tu ti je dosta jedno zrnce prašine i ekran nije u kontaktu sa matičnom.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Kakvu gumicu? Meni se ekran s matičnom spaja pomoću nekakve "utičnice" (nekakav komad plastike sa kontaktima)
Ovako, oprostite šta vraćam stare teme ali...
Naime još nisam ništa iskemijao, pa me zanima ima li netko koju novu ideju...
Možda bi fleshiranje pomoglo pa me zanima kako bi to doma mogao napravit ? Jedina veza između kompjutera i moba mi je blue tooth adapter a ja ne mogu uključit bt na mobu kad ekran ne radi (radi samo svijetlo..)
I, još nešto, je li normalan neki "iscjedak"oko čipa na ploči (stavio bi sliku ali ne znam kako)
Zadnji uredio pazinjan : 14-12-2006 u 20:41
Bookmarks