može biti da si tokom čišćenaj negdje nešto oštetio...ili su možda samo kontakti slabi... ako si već otvaro, otvori pa provjeri kontakte između ekrana i matične...
Ja bi to odnjeo u servis...
može biti da si tokom čišćenaj negdje nešto oštetio...ili su možda samo kontakti slabi... ako si već otvaro, otvori pa provjeri kontakte između ekrana i matične...
Ja bi to odnjeo u servis...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ne znam... još ću malo potražit pomoć na netu, ako ne nađem ništa servis mi ne gine
Neka nova ideja ili sl...?
Ako još imaš isti problem, ne budi ti teško odnijeti ga nekome serviseru. Ovo s ekranom, ajde nekako, možda kontakti, ili si nešto pomakao otvaranjem mobitela.
Ali, signal, odn. gubitak signala upućuje da bi možda mogao imati problem s pojačalom.
Svakako ga odfuraj kod nekog servisera.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ma ne da mi ga se nosit na servis jer će mi naplatit naj manje 300 - 400 kn, a za 600-700 mogu nabavit polovnu (a onda ću imat i rezervne djelove)
A vidiš, nije ti ni tako loša ideja...Izvorno postao pazinjan
Ako bi ti nešto slučajno otišlo na "novom" mobu ili izgubiš recimo pokopac baterije, imaš rezervu... Al ti je to dobro, što imaš dvije baterije...
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
a obadvije traju par sati...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Bookmarks