Kako misliš otvorio si ga? Skinuo cijelu masku, pa malo očistio matičnu ploču ili?
E stvarno neznam... imaš zvuk a nemaš slike... čudno...
jesi možda bio do servisera nekog? može biti da je nešto od "hardvera" otišlo...
Kako misliš otvorio si ga? Skinuo cijelu masku, pa malo očistio matičnu ploču ili?
E stvarno neznam... imaš zvuk a nemaš slike... čudno...
jesi možda bio do servisera nekog? može biti da je nešto od "hardvera" otišlo...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Točno tako, otvorio sam masku, i očistio matičnu s obje strane
Neda mi se davat na servis jer uzimaju 120 kn samo za pregled mobitela, a za popravak da ne govorimu.. uglavnom pljačkaju..
može biti da si tokom čišćenaj negdje nešto oštetio...ili su možda samo kontakti slabi... ako si već otvaro, otvori pa provjeri kontakte između ekrana i matične...
Ja bi to odnjeo u servis...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ne znam... još ću malo potražit pomoć na netu, ako ne nađem ništa servis mi ne gine
Neka nova ideja ili sl...?
Ako još imaš isti problem, ne budi ti teško odnijeti ga nekome serviseru. Ovo s ekranom, ajde nekako, možda kontakti, ili si nešto pomakao otvaranjem mobitela.
Ali, signal, odn. gubitak signala upućuje da bi možda mogao imati problem s pojačalom.
Svakako ga odfuraj kod nekog servisera.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ma ne da mi ga se nosit na servis jer će mi naplatit naj manje 300 - 400 kn, a za 600-700 mogu nabavit polovnu (a onda ću imat i rezervne djelove)
Bookmarks